ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαγκουδάκης: «Επιτυχημένος ο Κίρζης – Θα πάρουμε πρωτάθλημα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιαννάκης Γιαγκουδάκης.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Πιστεύω ότι μας αξίζει φέτος ο τίτλος. Στα τελευταία παιχνίδια αν και δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, η ομάδα μας τα πήγε πολύ καλά. Ευελπιστώ ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Απόλλωνας, που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι αλήθεια πως όλα τα παιχνίδια των πλει-οφ είναι πολύ δύσκολα. Δύσκολη η Πάφος, αλλά έστω και δύσκολα πιστεύω θα κερδίσουμε, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Έχουμε μόνο την ομάδα της Ανόρθωσης εκτός. Τα υπόλοιπα παιχνίδια με τη βοήθεια του κόσμου μας που μας δίνei άλλη δυναμική αλλά και την άνοδο κάποιων παικτών μας, να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τον Νίκο Κίρζη: «Η παρουσία του Νίκου Κίρζη είναι επιτυχής. Το ότι κρατά την ομάδα μας στην ελίτ τόσα χρόνια είναι επιτυχία. Αξίζει να το πάρει ο πρόεδρος. Αξίζει να το πάρει η διοίκηση του σωματείου που εργάζονται 24 ώρες για το σωματείο μας. Το αξίζει ο Απόλλωνας. Πιστεύω και το νιώθω ότι ο Απόλλωνας θα είναι πρωταθλητής και ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος».

Για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ: «Για μένα είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Και δεν το συνδέω με το αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Είναι καλός, έχει πειθαρχία και πάντοτε με Γερμανούς προπονητές έχουμε επιτυχίες. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας».

Comments
To Top