ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοίρασε δώρα και χαμόγελα ο Απόλλωνας!

Με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Λεμεσού επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 22/12 το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να παραδώσει δώρα αλλά και ευχές στα μικρά παιδιά και σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αυτές τις Άγιες μέρες.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι Γιώργος Βασιλείου (Scout) και Γιώργος Γεωργιάδης (Sales & Development Manager), οι οποίοι μοίρασαν αναμνηστικά δώρα του Απόλλωνα, τα οποία προσέφερε η διεύθυνση του Apollon Official Store.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου, Χρήστος Νικολάου, η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λεμεσού, Δρ. Μαρία Αγαθοκλέους και η Προϊστάμενη Νοσηλευτική Λειτουργός, Γιωργούλλα Ευαγόρου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη μας προς τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού, για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κλείνοντας ευχόμαστε υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα σε όσους αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε προβλήματα αυτές τις μέρες. Καλές Γιορτές!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top