ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ: «Κάθε παίκτης του Απόλλωνα πρέπει να υποστηρίζεται»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μας Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την εκτός έδρας νίκη με 0-1 κόντρα στον Εθνικό.

«Ένας πολύ δύσκολος αγώνας, με τις συνθήκες που είχαμε, φυσικά ήταν εύκολο να δει κανείς ότι μας έλειπαν πολύ σημαντικοί παίκτες. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα με καλύτερο αγωνιστικό χώρο. Υπήρχαν πολλοί αμυντικοί, ήταν δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι επιθετικά κα ιφτιάξαμε περισσότερες φάσεις.

Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει κλασική φάση. Είχαμε μια δύσκολη κατάσταση με τη λάθος πάσα του Γιοβάνοβιτς, είχε καλή αντίδρταση ο Ουέλιγκτον. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο να μην ήμασταν τόσο καλοί επιθετικά, στο δεύτερο ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Αυτό που έκαναν οι παίκτες μου από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ήταν να κυνηγήσουν τη νίκη και το ένα γκολ σημαίνει τρεις βαθμούς.

Να ξεκαθαρίσω ξανά ότι κάθε παίκτης του Απόλλωνα πρέπει να υποστηρίζεται. Κάθε παίχτης. Αν δεν τους υποστηρίξουμε εμείς, ποιος θα τους υποστηρίξει; Οπαδός με ρώτησε πριν δυο μέρες που πήγα μια βόλτα, ποιος θα παίξει σε μια θέση, ήταν αυτονόητο το ποιος θα παίξει (σ.σ. λόγω των απουσιών), φάνηκε να μην είναι υποστηρικτής του. Αυτός ο παίκτης μας έδωσε τη νίκη σήμερα.

Μπράβο στην ομάδα, στους παίκτες, και στους οπαδούς που για τρίτη συνεχόμενη Δευτέρα ήρθαν και μας υποστήριξαν, μακριά από την πόλη μας».

Για το αν θεωρεί πως ήταν η πιο δύσκολη νίκη του Απόλλωνα: «Δεν θεωρώ πως ήταν τόσο δύσκολη νίκη. Ήταν στις πιο όμορφες νίκες μας. Ήταν έντονη μάχη. Δεν είμαι ευχαριστημένος με αρκετά πράγματα, από τις κινήσεις που κάναμε χωρίς την μπάλα, δεν βγαίναμε γρήγορα στις μονομαχίες. Δεν είχαμε τα τρεξίματα που θέλαμε, σε αρκετούς τομείς δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Είδατε το Σαββατοκύριακο, ο ΑΠΟΕΛ νικούσε, έδειχνε κυρίαρχος αλλά δεν νίκησε. Είναι αμφίρροπο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε και το δοκάρι πριν το γκολ. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα αλλά χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες, οι δύσκολες νίκες δίνουν καμιά φορά την ώθηση. Η ομάδα χρειάζεται εμπιστοσύνη».

Comments
To Top