ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε περήφανοι για όσους αγωνίστηκαν χθες/ Πλάνο ανάγκης»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ταξιδέψαμε αποδεκατισμένοι στην Άχνα, είχαμε και το τελευταίο πρόβλημα με τον Νταμπό που ταλαιπωρήθηκε με αμυγδαλίτιδα και έχασε τις τελευταίες δυο προπονήσεις. Το γκολ του Ουέλινγκτον μας λύτρωσε γιατί ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα ήταν άδικο να μην σκοράρουμε. Αυτή η νίκη είναι πολύτιμη για τη συνέχεια. Είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα, με δική μας φιλοσοφία, προϊόν της δουλειά του προπονητή μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον αγώνα με τον Άρη».

Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Η ομάδα παρά το ότι είναι ολοκαίνουργια και με αμέτρητα αγωνιστικά προβλήματα δείχνει μια συνέπια. Είναι προϊόν του χαρακτήρα μιας ομαδας που θέλει να επιβάλλεται στο παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για αυτούς που αγωνίστηκαν χθες. Ήταν ένα πλάνο ανάγκης. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα έχουμε κάποιες επιστροφές με τον Άρη. Θα είναι διαθέσιμοι οι Νταμπο, Κατελάρης και Ρομπέρζ. Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Γιαγκα».

Για τους υπόλοιπους τραυματίες: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί υπάρχει καθημερινή αξιολόγηση από τον κύριο Κακαβελάκη. Ίσως να είναι ο κορυφαίος μαζί με κάποιους συναδέρφους του αυτή τη στιγμή. Θα έχουμε ξανά αξιολόγηση την Πέμπτη. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς που ήταν εκτός και κυρίως στον Μαλεκκίδη που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό τραυματισμό. Περιμένουμε από τον γιατρό να μας ενημερώσει για το πως θα συνεχίσει».

Για τις μετάγραφες: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία της μεταγραφικής συζήτησης αυτή τη στιγμή».

Comments
To Top