ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ” τεύχος 143

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου, online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Η συνέντευξη του Μπασέλ Ζράντι ξεχωρίζει στο τεύχος 143 μέσω της οποίας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του και της προσωπικότητάς του, τους λόγους που τον οδήγησαν να έρθει στον Απόλλωνα και τους προσωπικούς του στόχους με την ομάδα μας.

Στο περιοδικό μίλησε επίσης ο Ιωάννης Πίττας σε ένα “ατελείωτο” Q/A με τους οπαδούς που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη και δεν σταμάτησαν τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις προς τον διεθνή επιθετικό ο οποίος με απίστευτη προθυμία και υπομονή απάντησε σε όλα.

Στο παρών τεύχος μπορείτε να δείτε φωτορεπορτάζ και παρασκήνιο από την ετήσια ομαδική φωτογράφιση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τσίρειο στάδιο το οποίο θα αποχαιρετήσουμε με τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη τη μόνιμη στήλη First&Last όπου φιλοξενείται ο Ραντζέλο Γιάνγκα, τις στήλες Υγεία και Διατροφή ενώ μην παραβλέψετε τη νέα μόνιμη στήλη “Αναμνήσεις” μέσω της οποίας θα αποκαλύπτονται άγνωστες κι ανέκδοτες ιστορίες από τις αφηγήσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Σε αυτό το τεύχος φιλοξενούνται οι δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Άντρου Κωνσταντίνου.

Ο Νέαρχος Ζήνωνος βρίσκεται στην ακαδημία του Απόλλωνα από τα τέσσερα του χρόνια και δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά μετά την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου με την ομάδα μας. Γνωρίστε επίσης τα νέα εννέα αστέρια του μέλλοντος οι οποίοι υπέγραψαν μακροχρόνιο επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τέλος, μη χάσετε τα τελευταία νέα από τον μαγικό κόσμο των eSports, το πλούσιο κοινωνικό έργο της ομάδας μας και φυσικά τον μεγάλο διαγωνισμό μέσα από τον οποίο θα προκύψει και η επιλογή του ποδοσφαιριστή που θα παραχωρήσει συνέντευξη στο επόμενο τεύχος του περιοδικού και ταυτόχρονα να διεκδικήσετε δώρα αξίας €120.

Καλή ανάγνωση.

Comments
To Top