ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν κρίνεται τίποτα αλλά είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παραδοσιακό ντέρμπι με την Ομόνοια, ένα παιχνίδι που είναι πάντα αμφίρροπο. Δεν κρίνεται τίποτα αλλά είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί που θα τους κυνηγήσουν και οι δυο ομάδες. Εμείς αφήσαμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στη Λευκωσία, όμως ο Απόλλωνας έχει την ποιότητα και την εμπειρία και θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε».

Για τις πιθανότητες των δύο ομάδων: «Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής. Είναι δύο ποιοτικές ομάδες, καμιά φορά τα αποτελέσματα είναι και θέμα συγκυριών. Είναι 50-50 οι πιθανότητες».

Σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα, η Ομόνοια θα μείνει πίσω 11 βαθμούς. Επί τούτου είπε: «Δεν προετοιμάζεσαι ποτέ με τα πιθανά σενάρια. Το πρωτάθλημα είναι μια διαδικασία βαθμοθηρίας. Είναι ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν όλοι με όλους τέσσερις φορές. Εμείς φτάνουμε στο τέλος ενός δύσκολου προγράμματος με πέντε συνεχόμενα ντέρμπι, βάζοντας μέσα και το παιχνίδι με τον Άρη».

Για το πως αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας το παιχνίδι: «Εντάξει δεν υπάρχει κάποιο άγχος, κανένα ίχνος φόβου, η βαθμολογική της συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες, όμως εμείς έχουμε σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών που δεν τους είχαμε τα προηγούμενα παιχνίδια ή αγωνίστηκαν λιγότερο. Αναφέρουμε στους δύο Γιοβάνοβιτς και Αλμπάνη».

Comments
To Top