ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Σίγουρα για αμυντικό και επιθετικό..”

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Πάφου: «Ήταν μια υπερπολύτιμη νίκη από κάθε άποψη. Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί. Ξέραμε ότι ο Εθνικός θα μας έβαζε δύσκολα, η ομάδα δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είχαμε τον Αμίνι, τον Μαυρία και τον Αλεσάμι εκτός για λόγους ετοιμότητας, ο Ρομπέρζ και ο Τζουμ δεν ήταν απολύτως έτοιμοι, ο Ουέλλινγκτον ήταν εκτός για προσωπικούς λόγους και σήμερα θα είναι στην προπόνηση, συν τις νέες μεταγραφές. Η ομάδα έδειξε να έχει αρετές, όμως χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση και θα έρθει τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ευεργετική για μας η διακοπή για να μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για τη βελτίωση στη συνέχεια: «Πρέπει να βελτιωθούμε. Μια νίκη δεν μπορεί να χρυσώσει το χάπι. Έχουμε τρεις εβδομάδες για να δουλέψουμε απρόσκοπτα και είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθούμε. Στα θετικά ήταν η παρουσία τεσσάρων Κύπριων στην εντεκάδα, συν δύο που μπήκαν σαν αλλαγή».

Για τους Κύπριους της ομάδας: «Ο Χάμπος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές μόλις στα 26 του. Ο Πίττας είναι ο κορυφαίος Κύπριος επιθετικός τα τελευταία τρία χρόνια βάσει επιδόσεων. Ο Ψύχας του δίνεται η ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξει αυτή τη φορά. Είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστές, από τους λίγους προικισμένους τεχνικά Κύπριους. Πρέπει να δουλέψει, όπως και ο Μαλεκκίδης για να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Είναι διαφορετικό να είσαι αναπληρωματικός κάποιων σπουδαίων ποδοσφαιριστών όπως ο Κατελάρης και ο Φιλιώτης, που χθες έκαναν πολύ καλό παιχνίδι».

Για τον Ίλιεφ: «Θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές».

Για τον Ζράντι: «Έχει εγκλιματιστεί άμεσα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα είναι σημείο αναφοράς».

Για τα μεταγαφικά: «Έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις σε 2-3 μέτωπα. Όταν επισημοποιηθούν τα πάντα θα προβούμε σε ανακοινώσεις. Θα είναι μια έντονη εβδομάδα στις μεταγραφικές διεργασίες. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στον σχεδιασμό. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις και θα συμπληρωθεί το ρόστερ με τρόπο που θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το πάνω διάζωμα ασφυκτικά και το μισό κάτω, αλλά και αυτούς που μας είδαν από την τηλεόραση. Θέλαμε να κερδίσουμε τον κόσμο και έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο για το αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα της ομάδας».

Για τον Ντένιτς και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ατρόμητο: «Να κάνουμε λίγη ώρα υπομονή και θα δούμε».

Για τον Παπουνασβίλι: «Ήταν στην αποστολή, είναι θέμα προπονητή».

Για τις θέσεις στις οποίες θα κινηθούν για ενίσχυση: «Σίγουρα για αμυντικό και επιθετικό και θα δούμε τι έχει ζητήσει ο προπονητής από τους υπεύθυνους του σχεδιασμού».

Για τον Γκεριέ: «Έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα».

Comments
To Top