ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό με Ντιγκινί-Νταμπό!

H ομάδα μας πήρε το πρώτο της τρίποντο στα πλέιοφς με τα γκολ των Ντιγκινί και Νταμπό να διαμορφώνουν το τελικό 0-2.

Πλέον η ομάδα μας είναι στο -1 από την πρώτη θέση. Έχασε πέναλτι ο Ντιγκινί.

Ο αγώνας:

Στο 6′ η ΑΕΚ βρήκε την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Ακοράν να κάνει το δυνατό σουτ από καλή θέση όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 11′ άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Ναράνχο να κάνει το πλασέ από κοντά ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε και του στέρησε το γκολ.

Στο 18′ η ΑΕΚ σκόραρε με τον Τρισκόφσκι μετά από διπλή προσπάθεια ωστόσο ήταν εκτεθειμένος και το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 31′ ήταν η πρώτη τελική για τον Απόλλωνα στο ντέρμπι με τον Πίττα να κάνει το ψηλοκρεμαστό πλασέ, όμως ο Μολ μπλόκαρε σταθερά.

Μερικά λεπτά αργότερα στο 39′ ο Απόλλωνας κατάφερε να κάνει το 1-0. Ο Μοϊσόφ έκανε ένα τραγικό λάθος γλιστρώντας ενώ είχε στην κατοχή του την μπάλα, πήρε ο Νταμπό που μπήκε στην περιοχή και έκανε πάσα πάρε-βάλε στον Ντιγκινί.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46′ η ΑΕΚ απείλησε και πάλι με σουτ του Ακοράν ωστόσο απέκρουσε ο Γιοβάνοβιτς, ενώ στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ναράνχο. Η φάση εξετάστηκε από το VAR, την είδε και ο ίδιος ο Θεουλή και σφύριξε την παράβαση. Ο Ντιγκινί ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο έπεσε σωστά ο Μολ και απέκρουσε.

Μπορεί ο Ντιγκινί να μην σκόραρε για το 2-0 όμως το έκανε μερικά λεπτά αργότερα ο Νταμπό. Στο 52′ έγινε η μακρινή μπαλιά, έκανε το σπριντ στον Νταμπό ξεπερνώντας τον Μοϊσόφ που δεν τον πρόλαβε και γλίστρησε ξανά, μπήκε στην περιοχή έκανε και το πλασέ για το 2-0 του Απόλλωνα.

Στο 57′ ο Απόλλωνας απείλησε και για τρίτο γκολ με κεφαλιά του Γιούστε ωστόσο απέκρουσε και πάλι ο Μολ.

Στο 71′ ο Απόλλωνας είχε ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο γκολ με όμορφη ενέργεια του Νταμπό στην περιοχή, έκανε και το σουτ ωστόσο ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Μολ.

Comments
To Top