ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η υπομονή, έχει τα όρια της/ Πρόκειται περί πολέμου»

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας Απόλλωνα, Αντώνη Γλυκή.

Δείτε τι είπε μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση:

«Πρόκειται περί πολέμου. Εδώ και χρόνια. Εκ πεποιθήσεως και έντιμα, ο Απόλλωνας ποτέ δεν μπήκε σε ένα παιχνίδι διαπραγμάτευσης και ενός ανέντιμου παιχνιδιού με οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή παράγοντες ποδοσφαίρου. Κατηγορηθήκαμε ακόμα και από μερίδα οπαδών μας για την στάση μας αυτή! Αυτοί είμαστε. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε. Γι’ αυτό, η παρούσα διοίκηση, η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη, βάλλεται αδίκως, έλαβε την απόφαση να ενδυναμώσει την ομάδα μας για να κερδίζει και τις κακές διαιτησίες και τους οποιουσδήποτε εξωγενείς παράγοντες.

Επενδύσαμε στους παίκτες μας, στους προπονητές μας, στις εγκαταστάσεις μας. Δώσαμε αγώνες για να βελτιωθεί το επίπεδο της διαιτησίας και μέχρι ενός σημείου αυτό επιτεύχθηκε. Δώσαμε αγώνες για την κάθοδο ξένων διαιτητών, γελούσαν αρκετοί μαζί μας αλλά πετύχαμε, έστω και προσωρινά, να εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση. Δώσαμε αγώνες για να λειτουργήσει το VAR και πράγματι τα λάθη περιορίστηκαν.

Όμως, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πλέον ότι και πάλι κάποιοι επινόησαν και βρήκαν και βρίσκουν τρόπους να αλλοιώνουν αποτελέσματα. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο κόσμος απαξιώνει τους πάντες, αποπαίρνει θεσμούς και παράγοντες και θεωρεί το Κυπριακό ποδόσφαιρο, ως μέρος μιας ευρύτερης διαφθοράς της κοινωνίας μας. Προσωπικά δεν τους αδικώ αλλά την ίδια στιγμή, είτε στέκεσαι δυνατά στα πόδια σου και πολεμάς, είτε πας στο σπίτι σου.

Θα πρέπει, όμως, όλοι να αντιληφθούν ότι η υπομονή, έχει τα όρια της. Παρά την κόπωση και τον συνεχή και άνισο πόλεμο με φαντάσματα, δηλώνουμε ακόμη έτοιμοι να πολεμήσουμε. Καλούμε όλες τις δυνάμεις και ξέρουμε ότι είναι πολλές, να πορευτούν μαζί μας για ένα καθαρό πρωτάθλημα. Η ΚΟΠ πρέπει και θα αναλάβει τις ευθύνες της, διαφορετικά έρχονται ακόμη πιο μαύρες μέρες για το ποδόσφαιρο. Κάθοδος ξένων διαιτητών στην Κύπρο ή επικράτηση της ανομίας, της γελοιότητας και της κοροϊδίας!».

Comments
To Top