ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H απόδοση τους κόντρα στην Ανόρθωση

Δείτε πως αναλύει την παρουσία των ποδοσφαιριστών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Νίκος Ανδρονίκου.

Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας μας κόντρα στην Ανόρθωση επισκιάστηκε από τα πολλά και σοβαρά διαιτητικά λάθη, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να στερηθεί δύο πολύτιμους βαθμούς.

Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς: Kαλές αντιδράσεις στις στατικές φάσεις, είχε σωτήριες επεμβάσεις και στάθηκε πολύ καλά,”γεμίζοντας” τα γκολπόστ.

Ζοάο Πέδρο: Ξεκίνησε καλά,είχε ανεβάσματα στο επιθετικό τρίτο.Έχει λάθος αντίδραση στο πρώτο γκολ,αφού πηδάει σε λάθος χρόνο,βγαίνοντας εκτός φάσης.

Ντόναλντ Γκεριέ: Ξεκίνησε καλά,αλλά δέχτηκε άδικα την κόκκινη κάρτα.

Έκτορ Γιούστε: Καλή απόδοση από τον Ισπανό που κράτησε καλά τον αντίπαλο επιθετικό.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Γάλλο,που έβγαινε πρώτος και καθάριζε τις φάσεις,καθώς βρισκόταν σε επίκαιρες θέσεις.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Κράτησε σωστά την θέση του, έκλεισε χώρους και έκανε μια μεστή εμφάνιση.

Σάσα Μάρκοβιτς: Και ο Σέρβος έκανε καλή εμφάνιση,που κέρδισε αρκετές μάχες.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Σε προηγούμενο άρθρο έγραψα πως ήρθε για να βοηθήσει να πάρουμε το πρωτάθλημα και όχι να το πάρει μόνος του.Αυτό που έκανε στο χτεσινό παιχνίδι ήταν αυτό ακριβώς.Συμμετοχή στο πρώτο γκολ,ασίστ στο δεύτερο και πιστός στο πλάνο.Αν μπορείς να πάρεις αυτό από τον κάθε ποδοσφαιριστή τότε μπορείς να τα πάρεις όλα!

Ιωάννης Πίττας: Έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ,έχασε μια καλή ευκαιρία και ήταν αρκετά κινητικός. Βοήθησε πάρα πολύ και όταν η ομάδα έμεινε με 10.

Μπακαλί Νταμπό: Μπήκε ορεξάτος,αλλά θυσιάστηκε αφού το πλάνο απαιτούσε αρκετή ανασταλτική δουλειά.

Νικολά Ντιγκινί:2 γκολ,το πρώτο με άψογο πλασέ και το δεύτερο με κούρσα από το κέντρο. Αρκετή δουλειά και ανασταλτικά.

Γιώργος Μαλεκκίδης: Πέρασε στο αριστερό άκρο της άμυνας.Είχε αρκετή δουλειά,κέρδισε μάχες και έκανε πολύ καλή προσπάθεια.

Φάνος Κατελάρης: Μπήκε σαν τρίτος κεντρικός αμυντικός και έκανε δουλειά αφού έκλεισαν χώροι.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Έδωσε τρεξίματα στην ομάδα και βοήθησε στην μεσαία γραμμή.

Αντρέας Παναγιώτου: Πέρασε στο δεξί άκρο και σταμάτησε την ορμητικότητα στην πλευρά του. Έκανε και τα ανεβάσματα του.

Γιάννης Γιαννιώτας: Πήρε πρωτοβουλίες,κουβάλησε μπάλα και κέρδισε πολύτιμα φάουλ που έδωσαν ανάσες.

Προπονητής: Πολύ διαβασμένος ο προπονητής,που κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1,με τους 4 μπροστά να αλλάζουν θέση και ανάλογα και σύστημα.Ξάφνιασε τον αντίπαλο και δεν τον άφησε να βγει από το καβούκι του,μέχρι το γκολ.Σωστή διαχείρηση σε όλη την διάρκεια,με σωστές αλλαγές.Προσωπικά θεωρώ το καλύτερο μας τακτικά παιχνίδι εδώ και καιρό,αφού φάνηκε πως δουλεύτηκε πολύ,ακόμη κι όταν μείναμε με 10.Αυτό ήταν το ζητούμενο.Η προσέγγιση του κάθε αγώνα,να είναι ένα μίγμα των δικών μας θέλω,σε συνδυασμό με το “προφίλ” του αντιπάλου.

Comments
To Top