ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΕΡΙΕΜ: «Παρακολουθώ τον Απόλλωνα, πιστεύω θα κατακτήσει τον τίτλο»

O Καμέλ Μεριέμ μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και δήλωσε ότι ο Απόλλωνας θα κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Που βρίσκεται επαγγελματικά αυτή τη στιγμή: «Εδώ και 4 χρόνια επιστρέφοντας στη Γαλλία, δημιούργησα ένα αθλητικό κέντρο όπου εκεί είμαι προπονητής μικρών ηλικιών στις ακαδημίες. Ονομάζεται «Αρένα 25».  Ασχολούμαι και με το FootGolf, πριν 2 χρόνια ξεκίνησα να παίζω γενικός είναι διαδεδομένο, συμμετέχω με την ομάδα μου σε αγώνες διεθνής αλλά δεν ανήκουμε στο επαγγελματικό επίπεδο. Με βοηθάει όντως πολύ που είμαι καλός με τη μπάλα και με τα δύο πόδια αλλά παραπέμπει σε γκολ γιατί πρέπει να βάζεις γκολ με παρόμοιο τρόπο όπως και στο άθλημα του γκολφ».

Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στην Κύπρο, για λογαριασμό του Απόλλωνα: «Βρισκόμουν στην Νις εκείνο το διάστημα και έπαιζε για το Γιουρόπα Λιγκ ο Απόλλωνας και βρέθηκα στις κερκίδες σε ένα παιχνίδι του και μίλησα μαζί με αρκετούς Γάλλους παίκτες που ήταν στο Απόλλωνα και με είχαν ενημερώσει για τις συνθήκες της ομάδας και το γεγονός ότι συμμετείχε η ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην ομάδα της Λεμεσού. Μόνο θετικές αναμνήσεις έχω από τον Απόλλωνα, η ατμόσφαιρα στην ομάδα όλα ήταν πολύ καλά».

Για την πορεία του Απόλλωνα φέτος στο πρωτάθλημα: «Φυσικά παρακολουθώ τον Απόλλωνα φέτος, και μαθαίνω τα νέα του. Έχω κάποιες επαφές με τον πρόεδρο και άλλους παράγοντες της διοίκησης και πιστεύω ότι η ομάδα θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου φέτος».

Αν θα ενδιαφερόταν για προπονητής του Απόλλωνα: «Προς το παρόν μου αρέσει να εργάζομαι με τα παιδιά στις ακαδημίες».

Για τις συνθήκες λόγω του covid-19: «Πάνω κάτω τα ίδια συμβαίνουν και στη Γαλλία όπως και Κύπρο αγωνίζεται μόνο η 1η κατηγορία, υπάρχουν τα περιοριστικά μέτρα και δεν κινείται τίποτα από τις 6 και μετά και αυτό δυσκολεύει και τις ακαδημίες και τους ερασιτέχνες».

Για τον τίτλο του «Ο Ζιντάν των Φτωχών»: «Με σύγκριναν με τον Ζιντάν στο ξεκίνημα της καριέρας μου όταν είχε εγκαταλείψει ο «μαέστρος» και πήγα στην εθνική και μου δόθηκε το νούμερο 10 ο πρώτος ποδοσφαιριστής που του δόθηκε το νούμερο 10 ήμουν εγώ και με σύγκριναν με τον Ζιντάν. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ντρογκμπά τον εκτιμάω πολύ και τον θεωρώ από τους καλύτερους. Το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Λάτσιο είναι αυτό που ξεχωρίζω».

Comments
To Top