ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους με Καρμιώτισσα

Ο Νίκος Ανδρονικου γράφει στο Apollon365 και αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδα μας κόντρα στην Καρμιώτισσα, και αφήνει το σχόλιο για τον προπονητή.

Δημήτρης Δημητρίου: Δεν δέχτηκε πολλές φάσεις. Στο γκολ θεωρώ πως μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα, αν και δεν φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη. Στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές εκτιμήσεις και πρόλαβε τον αντίπαλο.

Ζοάο Πέδρο: Είχε αρκετά ανεβάσματα με κάποιες καλές τελικές που δεν έγιναν γκολ. Αμυντικά δεν είχε θέματα.

Γιώργος Μαλεκίδης: Πάλι μπήκε “αγχωμένος” και δεν είχε καλές τελικές. Έβαλε δύναμη και πάθος και κέρδισε αρκετές μονομαχίες. Ξεχνιέται στο γκολ και καλύπτει το οφσαιντ.

Έκτορ Γιούστε: Έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, είχε καλά κοψίματα και απέτρεψε επικίνδυνες καταστάσεις.

Βαλεντιν Ρομπέρζ: Σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία, με σωστές τοποθετήσεις. Έκανε όμως και ένα δυο λάθη που ευτυχώς δεν στοίχησαν.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Κάλυψε την θέση του αμυντικού χαφ. Θεωρώ πως είχε καλή παρουσία αφού έτρεξε και κάλυψε αρκετές τρύπες. Σίγουρα μπορεί και καλύτερα.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Και αυτός στα ίδια επίπεδα, χωρίς να φτάσει τα στάνταρ του,αφού δεν πήρε αρκετές πρωτοβουλίες.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Πήρε πρωτοβουλίες, αλλά ήταν καλά κλεισμένος. Δεν έδωσε κάτι ουσιαστικό.

Γιάννης Γιαννιώτας: Μέτρια εμφάνιση κι από τον Ελλαδίτη,που πήρε πρωτοβουλίες αλλά έμειναν ατελείς.

Ιωάννης Πίττας: Ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στάθηκε άτυχος, ειδικά στο δοκάρι. Στο δεύτερο κάπου χάθηκε.

Νικολά Ντιγκινί: Χαμένος ανάμεσα στα μπακ, προσπάθησε με προσωπικές ενέργειες αλλά ούτε αυτός είχε την ουσία.

Φλορεντίν Ματέι: Αγωνίστηκε σαν 8αρι,πήρε πολλές προσπάθειες και ίσως ήταν και ο καλύτερος, έστω κι αν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπακαλί Νταμπό: Δεν πήρε πολύ την μπάλα, αλλά κατάφερε και ισοφάρισε και να πάρει ψυχολογία.

Γκεόργκι Παπουνασβίλι: Μπήκε στην θέση του Γιαννιώτα,αλλά πρόσφερε πιο λίγα από ότι ο προκάτοχος του.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Μπήκε αλλά ούτε και σε αυτόν πήγε πολύ η μπάλα.

Προπονητής: Αγωνίστηκε με 4-2-3-1 και εκεί που στις προηγούμενες σγωνιστικές το παιχνίδι μας ήταν μονοδιάστατο,αφού παίζαμε από τα πλάγια,χτες τα πάντα περνούσαν από τον άξονα και τον Μπίσεσβαρ,που ήταν καλά κλεισμένος.Δεν έπαιξε αρκετά με τους πλάγιους χαφ,αφού σύγκλιναν και γέμιζαν την περιοχή και κλείνοντας ουσιαστικά τους διαδρόμους.Επίσης δεν ανέβασαν ένταση πριν το γκολ και αυτό είναι κάτι που λείπει,αφού υπάρχουν κενά διαστήματα. Σε γενικές γραμμές αυτό που διαπίστωσα είναι πως “δώσαμε” το παιχνίδι μας στον Μπίσεσβαρ ο οποίος ήρθε να βοηθήσει και όχι για να κερδίζει μόνος του.Επίσης σε κάποιες φάσεις υπερτερούσε το ατομικό παρά το ομαδικό και είναι κάτι που πρέπει να κοπεί.Ο Γιάννης Πετράκης έχει οδηγήσει τα πλείστα παιχνίδια με χαμηλό τέμπο,αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό πρέπει να αλλάξει,ειδικά τώρα που υπάρχει μόνο 1 παιχνίδι την βδομάδα αφού το ένα γκολ από οτι φάνηκε το 1 γκολ δεν δίνει 3 πόντους.Την δεδομένη στιγμή έχεις την καλύτερη ομάδα επιθετικά και πρέπει να το εκμεταλλευτείς.Πλέον οι άλλοι πρέπει να σκέφτονται πως θα σε σταματήσουν.

Comments
To Top