ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος για Ολυμπιακό, κύπελλο και Σάλαϊ

Για όλα τα θέμα που απασχολούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Κάναμε την ζωή μας πιο δύσκολη, αλλά σε γενικές γραμμές ο Απόλλωνας ήταν αρκετά καλός», είπε αρχικά και συμπληρώνοντας μίλησε για Ντιγκινί και Πίττα:

«Είναι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και γίνεται αντιληπτό από την θέση που αγωνίζονται, διότι σκοράρουν. Γενικά, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κρατάμε τη νίκη και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη»

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Δύσκολο παιχνίδι. Μονός αγώνας και μέσα από τα 90 λεπτά παίζεται μία πρόκριση. Δεν παίζει ρόλο η κατάσταση που βρίσκεται η κάθε ομάδα. Εμείς θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την πώληση του Σαλαϊ: «Σίγουρα είναι μία σημαντική επιτυχία για τον Απόλλωνα, να πουλάς παίκτες σε αυτές τις ομάδες. Είναι μία ομάδα που προσπάθησε να πάρει τον Αζάρ, πήρε τον Οζίλ. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις πολλά. Είναι σημαντικό επίσης που η επένδυση μας απέδωσε μέσα σε 18 μήνες. Από την άλλη, δεν είναι μόνο να παραχωρείς, αλλά να αξιοποιείς τα χρήματα που παίρνεις. Επίσης, πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα είναι που αποκτά ξανά υγεία στα οικονομικά».

Για τον Αγκίρε: «Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, προπονείται ατομικά στο Κολόσσι και είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του».

Comments
To Top