ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στον Ολυμπιακό

Ντιγκινί και Πίττας «καθάρισαν» για ακόμη ένα παιχνίδι χαρίζοντας στην ομάδα μας το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Ανδρονίκου γράφει στο Αpollon365 για την απόδοση των παικτών στον χθεσινό αγώνα.

Δημήτρης Δημητρίου: Είχε αρκετή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο,αφού ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες.Σωστές τοποθετήσεις που οδήγησαν σε εύκολες αποκρούσεις,αλλά και δύο,τρία μικρολάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν.Για ακόμη ένα αγώνα θετικό πρόσημο.

Ζοάο Πέδρο: Είχε αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι,ενώ επιθετικά δεν δημιούργησε πρόβλημα στον αντίπαλο.Στο γκολ του αντιπάλου δεν “διάβασε” σωστά την φάση και κινήθηκε λάθος.

Γιώργος Βασιλείου: Προβλήματα και για το έτερο μπακ,που δέχθηκε πίεση και έχασε μονομαχίες.Λίγα πράγματα και επιθετικά.

Έκτορ Γιούστε: Κάκιστο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο,με αρκετά αχρείαστα λάθη. Δεν έδειξε καθόλου συγκεντρωμένος,με αποτέλεσμα τα εύκολα λάθη. Βαλεντίν Ρομπέρζ: Επανήλθε και έκανε σε γενικές γραμμές καλό παιχνίδι.Είχε λάθος μεταβιβάσεις και εύκολα λάθη στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Δεν πήρε πρωτοβουλίες στο πρώτο, αρκετά βελτιωμένος στο δεύτερο που κράτησε μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει. Απέχει πολύ από τον καλό Χάμπο και ο ίδιος πρέπει να μετατρέψει “δημιουργικά” αυτή την κατάσταση προς όφελος του,γιατί η ποιότητα του είναι δεδομένη.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Άφαντος το πρώτο ημίχρονο, δεν πήρε ούτε αυτός πρωτοβουλίες. Με αρκετά τρεξίματα στο δεύτερο, γρήγορη μετάβαση στα 2 μισά του γηπέδου.

Φλορεντίν Ματέι: Έγραψε μια ασίστ,αν και κλεισμένος δημιούργησε ρήγματα και έφτιαξε φάσεις,δίνωντας και μια ασίστ.

Ιωάννης Πίττας: Σε ακόμη ένα αγώνα ήταν μέσα στις φάσεις κι αφού έχασε τα άχαστα,σκόραρε το πιο δύσκολο,αλλά όμορφο γκόλ.Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρει ανάσες.

Γιάννης Γιαννιώτας: Ηταν κινητικός, έδωσε 2 εύκολα γκολ που δεν έγιναν,είχε δοκάρι και γενικά μια καλή παρουσία.

Νικολά Ντιγκινί: Πολύ όμορφο γκολ,με ωραία κίνηση. Σε αρκετές φάσεις μέσα στο παιχνίδι.Σίγουρα με παίκτες κοντά του,γίνεται πιο επικίνδυνος.

Σάσα Μάρκοβιτς: Επανήλθε απο τραυματισμό,είχε τρεξίματα,πήρε πρωτοβουλίες και έδειξε όρεξη.

Οι υπόλοιπες αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν αφού αγωνίστηκαν ελάχιστα.

Προπονητής: Ξεκίνησε με ένα 4-2-3-1,σε ένα άναρχο παιχνίδι,με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και το 1-0 του ημιχρόνου ήταν καθαρά θέμα ευστοχίας,πράγμα για μένα ανεπίτρεπτο.Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πράγματι ένα παιχνίδι που υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί,ομάδα που έλεγχε τον ρυθμό,άλλαζε ταχύτητα και έβρισκε ευκαιρίες,χωρίς να δέχεται.Αυτά είναι ψήγματα πως ο τρόπος υπάρχει και πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία,μέσα από τις μεταγραφές αλλά και μέσα από τον τρόπο προετοιμασίας του παιχνιδιού,αφού είναι φανερό πως ο προπονητής βελτιώνει την ομάδα και διαχειρίζεται το κάθε παιχνίδι πολύ καλά,αλλά συνήθως η ομάδα πάντα χρειάζεται “δουλειά” στα πρώτα της ημίχρονα.

Comments
To Top