ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Απόλλωνας και Century 21 «ενώνουν» τις δυνάμεις τους

Η ομάδα καλαθόσφαιρας του Απόλλωνα και η εταιρεία Century 21 «ενώνουν» τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν τη μετονομασία της ομάδας σε «Απόλλων Century 21» για την τρέχουσα σεζόν.

Πρόθεση ήταν να γνωστοποιήσουμε αυτή την σημαντική συνεργασία, μέσα από μία μεγαλύτερη δημοσιογραφική διάσκεψη, ωστόσο λόγω των νέων μέτρων που εξάγγειλε η κυβέρνηση για καταπολέμηση του κορωνοϊού, η παρουσίαση έγινε σε μια σεμνή τελετή τη Τρίτη 17 Νοεμβρίου στα γραφεία της κλειστή αίθουσας αθλοπαιδιών στη Λεμεσό.

Εκ μέρους της διοίκησης, μία σύντομη δήλωση για το γεγονός αυτό, έκανε η εκπρόσωπος τύπου και υπεύθυνη ακαδημιών, Μαρία Οδυσσέως:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά μας που ανακοινώνουμε τη συνεργασία αυτή. Σε μια περίοδο δύσκολη οπως αυτή που διανύουμε λόγω της πανδημίας είναι σπουδαίο που υπάρχουν εταιρείες οι οποίες εξακολουθούν να δείχνουν εμπρακτα την στήριξή τους προς τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε την Century 21 για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας, ούτως ώστε ο Απόλλωνας να συνεχίσει δυναμικά την προσπάθειά του να ανέβει στο υψηλότερο επίπεδο».

Εκ μέρους της εταιρείας Century 21 μία σύντομη δήλωση έκανε ο Sales & Marketing Manager, Μάριος Σπύρου:

«Ως CENTURY 21 είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας που καταβάλλει φέτος ο Απόλλωνας. Ιδιαίτερα, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, νιώσαμε την ανάγκη να στηρίξουμε τον Απόλλωνα, τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση την κοινωνία που τόσο πολύ το χρειάζεται. Η CENTURY 21 είναι ο μεγαλύτερος κτηματομεσιτικός κολοσσός στον κόσμο με παρουσία σε 84 χώρες, με 12,600 γραφεία και 147,000 ενεργούς σύμβουλους ακινήτων. Στην Κύπρο εδραιώσαμε την παρουσία μας με δύο γραφεία στη Λεμεσό, ένα στην Πάφο και Λάρνακα και προσεχώς στην Αγία Νάπα και Πρωταρά. Επίσης, με τον νέο χρόνο θα επεκταθούμε και Ελλάδα, στην καρδιά της Αθήνας. Θέλουμε να τονίσουμε πως είμαστε υπέρμαχοι του αθλητισμού και υποστηρικτές σε αξίες όπως το ευ αγωνίζεσθε και να ευχηθούμε τις καλύτερες επιτυχίες στους αθλητές και όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα. Είμαστε στο πλευρό σας και μαζί θα περάσουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο μας».

Comments
To Top