ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

“Έτοιμο το καλοκαίρι του 2021 το νέο σπίτι του Απόλλωνα” (pics)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μια υπόσχεση, που γίνεται πραγματικότητα!

Είναι αλήθεια πως το ιστορικό Οίκημα του Σωματείου, με το πέρασμα του χρόνου είχε πάψει να θυμίζει την μεγαλοπρέπεια και την αίγλη του παρελθόντος.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ανακοινώσουμε στα μέλη, τους φιλάθλους και τους ακόλουθους του Απόλλωνα Λεμεσού, ότι το Σπίτι τους, θα πάρει σύντομα την μορφή που του αξίζει, με σκοπό να τους υποδεχθεί όλους και πάλι κοντά του.

Μέσα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και με άντληση χρηματοδότησης από ιδίες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου, ξεκινάνε οι εργασίες ανακαίνισης με σκοπό την τελική διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου σύμφωνα με τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί ο χώρος πριν την έναρξη της θερινής περιόδου 2021 και να λειτουργεί πλέον ως ένα σύγχρονο και ελκυστικό σημείο συνάντησης με καφέ, φαγητό, αθλητικά γεγονότα και λοιπές δραστηριότητες.

Υ.Γ.
Η λειτουργία της τόμπολας θα συνεχίσει προσωρινά κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 στον ισόγειο εξωτερικό χώρο, εώς ότου να μεταφερθεί οριστικά μετά το πέρας της ανακαίνισης στον 1ο όροφο του Οικήματος.

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top