ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είναι η ευκαιρία του Απόλλωνα φέτος»

Ο παλιός άσος του Απόλλωνα Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0,


Για τη νίκη του Απόλλωνα επί του Ολυμπιακού:
 «Έπρεπε να πάρει την ουσία και την πήρε χωρίς μεγάλη εμφάνιση. Φάνηκε και τυχερός ο Απόλλωνας στις φάσεις που έφτιαξε ο Ολυμπιακός. Το κακό ήταν το α΄ μέρος όπου η ομάδα ήταν άσχημη και χρήζει ανάλυσης όλο αυτό. Κρατά ομάδα την ουσία και ότι κέρδισε σε μια δύσκολη έδρα. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ξεχώρισα».
Έχει και έναν καλό προπονητή ο Ολυμπιακός, τον Γιάννη Πετράκη: «Μου εκπέμπει μια σοβαρότητα ο προπονητής αυτός, τον άκουσα που μίλησε και σε κάποιες συνεντεύξεις, λέει τα πράγματα με το όνομα τους, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έκανε καλή επιλογή ο φίλος μας ο Χριστόφορος Τορναρίτης».
Για την συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίσει με νίκες ο Απόλλωνας και είναι ευκαιρία φέτος καθώς το ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι δεν μπορεί. Βέβαια δεν πρέπει να ξεγράφουμε το ΑΠΟΕΛ αλλά είναι δύσκολο».
Ο Σωφρόνης είπε ότι δεν συμπάθησε ποτέ το Μακάρειο ούτε σαν παίκτης, ούτε σαν προπονητής: «Έπαιξα χρόνια σε αυτό το γήπεδο. Είναι άχαρο γήπεδο. Βέβαια στην εποχή μας ήταν γεμάτο. Εμείς σαν Απόλλωνα είχαμε κακές μνήμες την Ομόνοια. Χάσαμε στο τελευταίο ματς και χάσαμε και πρωτάθλημα».
Προχωρά και το νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Θα δώσει άλλη διάσταση το νέο γήπεδο και άλλη δυναμική στις ομάδες της Λεμεσού. Ελπίζω το 2022 να μπούμε μέσα».
Για τον τερματοφύλακα Δημητρίου και γενικά για το ρόστερ: «Πιστεύω πολύ σε αυτό τον τερματοφύλακα, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Γιατί να μην το κρατήσει ο Σωφρόνης ακόμα και όταν επιστρέψει ο Μολ; Εγώ θα τον κρατούσα. Όσον αφορά το ρόστερ υπάρχουν μεσοεπιθετικά πολλές επιλογές. Του λείπει πολύ ο Νταμπό. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην μεσαία γραμμή, στο κομμάτι δημιουργία. Όταν μπλοκαριστεί στο κέντρο δυσκολεύεται η ομάδα. Θεωρώ ότι θα φτιάξει αυτά τα θέματα και θα διορθωθούν».

Comments
To Top