ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στον ΟΦΗ

Παλληκαρίσιο διπλό μέσα στην Κρήτη για την ομάδα μας και πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πάμε να δούμε την απόδοση τους κόντρα στον ΟΦΗ..

Γράφει ο Ψαγμένος:

Δημήτρης Δημητρίου: Είχε μια πολύ καλή επέμβαση και ήταν σταθερός στις στατικές όταν χρειάστηκε.Καλός και με τα πόδια.Γενικά έδειξε σιγουριά και “γέμισε” τα γάντια του βασικού!

Ζοάο Πέδρο: Ήταν καλά κλεισμένος και δεν έδωσε τα αναμενόμενα.Ένιωσε ενόχληση και έγινε αλλαγή.

Ντιέγκο Αγκίρε: Και ο Ισπανός ήταν καλά κλεισμένος και δεν έδωσε τα αναμενόμενα.

Έκτορ Γιούστε: Πήγε σήμερα στο Ηράκλειο,μπήκε στο ματς και εκτός από την πολύ καλή αμυντική παρουσία,έδωσε και την μακρινή μπαλια από οπου ξεκίνησε το γκολ.

Βαλεντιν Ρομπέρζ: Έκλεισε όλους τους διαδρόμους και δεν επέτρεψε τίποτα στους αντιπάλους.

Αττίλα Σάλαι: Πολύ καλός αμυντικά,δεν άφησε να περάσει τίποτα.Είχε λίγα ανεβάσματα και σε ένα απο αυτά πέτυχε το χρυσό γκολ.

Εστεπάν Σακέτι: Κάλυψε απίστευτα χιλιόμετρα,κέρδισε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή και δεν άφησε τον.αντίπαλο να δημιουργήσει.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Έδεσε με τον Σακέτι και βοήθησε και αυτός στο βραχυκύκλωμα του αντιπάλου.Είχε απίστευτα τρεξίματα μέχρι το 90.


Νικολά Ντεγκινί: Εκτός ρυθμού το πρώτο ημίχρονο,ανεβασμένος το δεύτερο,όπου πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να δημιουργήσει.Χρειάζεται σβελτάδα στις αποφάσεις του.


Φλορεντίν Ματέι: Για δεύτερο συνεχόμενο δεν του βγαίνει το παιχνίδι.Δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει και σωστά έγινε αλλαγή.


Μπακαλί Νταμπο:Προσπάθησε να πάρει προσπάθειες αλλά ήταν διπλομαρκαρισμένος.Την πρώτη φορά που βρήκε χώρο,έκοψε την άμυνα στα δύο και σέρβιρε το γκολ με εκπληκτική ψυχραιμία.


Τσάρλισον Μπέντσοπ: Πέρασε στο 46 και κέρδισε μάχες,δημιούργησε χώρους και ρήγματα και βοήθησε και στην αλληλοκάλυψη.Σημαντική συνεισφορά.

Ιωάννης Πίττας: Μπήκε στηννθέδη του Πέδρο και ανταποκρίθηκε σημαντικά.Πίεσε αρκετά στην επίθεση,κάλυψε σωστά την θέση του αμυντικά και βοήθησε πολύ στο τακτικό κομμάτι.Χρειάζεται πιο πολύ ψυχραιμία με την μπάλα στα πόδια.

Γιάννης Γιαννιώτας: Μπήκε για να καλύψει το αριστερό άκρο και να δώσει ανάσες με τα ανεβάσματα του.Θεωρώ πως το πέτυχε σχεδόν απόλυτα.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 3-4-2-1 και στην επανάληψη έκανε 2 άμεσες αλλαγές που βοήθησαν πάρα πολύ.Δεν ήταν το πιο φαντεζί μας παιχνίδι,αλλά ήταν άψογο τακτικά και οι κινήσεις του προπονητή ήταν σκακιστικές τόσο στις εσωτερικές αλλαγές ,όσο και στις εσωτερικές.Κέρδισε το παιχνίδι με τις αλλαγές και την όλη διαχείρηση κάνοντας ένα άψογο αμυντικά παιχνίδι αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας έκαναν τελική.Πολύ καλό κοουτσάρισμα που ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση αφού οι ποδοσφαιριστές το ακολούθησαν κατά γράμμα.

Comments
To Top