ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ: ” Σας καλούμε όπως αποσύρετε το εμετικό ρεπορταζ”

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ φανερά ενοχλημένη απέστειλε το απόγευμα της Δευτέρας (21/09) επιστολή προς την εφημερίδα Politis.com.cy – Εφημερίδα Πολίτης αναφορικά με συγκεκριμένα δημοσιεύματα τα οποία προσβάλουν τις αξίες και την μεγάλη ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού.

Κύριοι,

Έχει μόλις περιέλθει στην αντίληψη μας ρεπορτάζ της εφημερίδας σας, σχετικά με δήθεν διερεύνηση, ως ύποπτου για χειραγώγηση, του χθεσινού μας παιγνιδιού με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Οι ισχυρισμοί σας είναι λιβελλογραφήματα, αστειότητες και ψεύδη και σας καλούμε όπως ανακαλέσετε και/ή αποσύρετε άμεσα το εν λόγω δημοσίευμα αφού διασύρετε υπολήψεις και δημιουργείτε λανθασμένα εντυπώσεις, οι οποίες είναι άκρως επιζήμιες για την ομάδα μας και τους ανθρώπους της.

Η ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού και οι θέσεις και οι απόψεις μας επί αυτών των θεμάτων είναι καλά γνωστή ανά το Παγκύπριο.

Επιπρόσθετα, θέτουμε τους εαυτούς μας στην διάθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού αλλά και στις Αστυνομικές αρχές για πλήρη διερεύνηση του όλους ζητήματος.

Εν τω μεταξύ και με πλήρη επιφύλαξη των δικαιωμάτων μας, σας καλούμε όπως ανακαλέσετε και αποσύρετε το εμετικό σας ρεπορτάζ για να διαφυλάξετε, στο μέτρο του δυνατού, τη δημοσιογραφική σας υπόληψη και αξιοπρέπεια.

Με εκτίμηση,
ΔΣ Απόλλωνα Λεμεσού

Comments
To Top