ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Λοϊζίδης: Εγγύηση της επιτυχίας

Είναι γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες έχουμε νέο διοικητικό συμβούλιο στο σωματείο μας, με πρόεδρο τον Ξενοφών Χαραλάμπους.

Ένα νεαρό και φιλόδοξο παράγοντα, ο οποίος καλείται μαζί με τους συνεργάτες του να φέρουν την αναγέννηση στον σύλλογο. Ένα από τα θετικά είναι ότι έχει επιλέξει καλούς συνεργάτες, ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Λοϊζίδης, ο οποίος είναι από τις «παλιές καραβάνες» του Απόλλωνα, καθώς υπηρέτησε και υπηρέτα τον Θεό μας από διάφορα πόστα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Τα τελευταία 6-7 χρόνια βρίσκεται στις Απόλλων Ladies και μέσα από την συλλογική δουλειά που γίνεται στο τμήμα, βλέπουμε όλοι τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες.

Προηγουμένως, ο Λοϊζίδης ήταν για οκτώ χρόνια μέλος του ΔΣ του σωματείου, ενώ από το 2004 μέχρι το 2010 ήταν πρόεδρος της ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Το διάστημα όπου ήταν επικεφαλής της Ακαδημίας, πόστο το οποίο θα αναλάβει και τώρα, υπήρχε εξαιρετική οργάνωση και όλοι μιλούσαν για τις περίφημες Ακαδημίες του Απόλλωνα. Οι διακρίσεις ήταν αρκετές, ενώ βγήκαν και παίκτες που στελέχωσαν αργότερα την ομάδα, όπως ο Μερκής, ο Σολωμού, ο Στυλιανού, ο Χάμπος, ο Ψύχας και πολλοί άλλοι…

Πρόκειται λοιπόν για ένα άνθρωπο που υπηρετεί για χρόνια την μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα, ενώ όπου έχει εμπλακεί είχαμε θετικό αποτέλεσμα.

Συνεπώς, δεν ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι σημαντική επιστροφή, τόσο στα διοικητικά του σωματείου, αλλά κυρίως στις ακαδημίες μας, καθώς με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του θα συμβάλει τα μέγιστα για αναδιοργάνωση.

Comments
To Top