ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ladies: Την Πέμπτη η συνάντηση της Ακαδημίας

Ο τρόπος που λειτουργεί η Απόλλων Ladies είναι πρότυπο για πολλές ομάδες, όχι μόνο της Κύπρο, αλλά και του εξωτερικού.

Σε αυτό έχουν βοηθήσει οι πολλές εμπειρίες που έχει αποκτήσει η ομάδα μας από τους αγώνες της Ευρώπης, αλλά και τις διοργανώσεις των προκριματικών ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας, η Απόλλων Ladies έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις δικές τις ακαδημίες, οι οποίες λειτουργούν κάτω από επαγγελματικές βάσεις και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αρκετές παίκτριες πλαισίωσαν την γυναικεία μας ομάδα, κατά καιρούς. Και στόχος είναι να συνεχιστεί αυτό και ταυτόχρονα τα παιδιά να μαθαίνουν σωστούς τρόπους αλληλοσεβασμού.

Η νέα σεζόν πλησιάζει και η ακαδημία της Απόλλων Ladies κάνει την δική της προετοιμασία. Την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:00, στο ξενοδοχείο Navarria στην Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση, τους γονείς και τις παίκτριες.

Στην συνάντηση θα γίνει παρουσίαση πλάνου για την νέα χρονιά στις Ακαδημίες όπως επίσης ενημέρωση για τις μέρες , ωράρια και τοποθεσία διεξαγωγής προπονήσεων από την Διοίκηση και Υπεύθυνους της Ακαδημίας .

Η μεγάλη οικογένεια των Απόλλων Ladies προσκαλεί όλες και όλους τους υφιστάμενους γονείς και ποδοσφαιριστριες, καθώς επίσης τους ενδιαφερόμενους όπως προσέλθουν στην συνάντηση.

Comments
To Top