ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ψήνεται επιστροφή του Γιαννιώτα στον Άρη»

Το 24ο Ευαγγέλιο της ιστοσελίδας sport24.gr κάνει αναφορά στον Γιάννη Γιαννιώτα και πιθανή επιστροφή του στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το απόσπασμα:

Κι από τον Μάρκο Σίλβα στον Γιάννη Γιαννιώτα, που ετοιμάζεται για την δική του επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε, δηλαδή τον Άρη. Απο το Χαριλάου το 2013 έφυγε αντί 500.000 ευρώ για την Φορτούνα Ντίσελντορφ, γύρισε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης που τα πήγε σούπερ κι ανάγκασε τον Ολυμπιακό να σκάσει 550 χιλιάρικα για να τον αγοράσει απο την γερμανική ομάδα, ελπίζοντας να πετύχει όπως έκανε με τον Φορτούνη, τον οποίο “παρέλαβε” απο την Καιζερσλάουτερν.

Η εμπειρία του Ολυμπιακού αποδείχτηκε… οδυνηρή για τον Γιαννιώτα που δόθηκε δανεικός σε ΑΠΟΕΛ (εκεί που έγινε και… ήρωας των οπαδών) και Βαγιαδολίδ ώσπου στις 29 Αυγούστου του 2019 ο ατζέντης Πολ Κουτσολιάκος κατάφερε κάτι μοναδικό. Να πείσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον αποδεσμεύσει απο τον Ολυμπιακό για να πάει στην ΑΕΚ, ως προσωπική επιλογή του Μελισσανίδη. Ούτε όμως, εκεί βρήκε την Ιθάκη και έτσι το περασμένο καλοκαίρι έλυσε το συμβόλαιο του και μετακόμισε ξανά στην Κύπρο, αυτή την φορά ως ελεύθερος και στον Απόλλων Λεμεσού ( 23 συμμετοχές, 4 γκολ, 3 ασίστ).

Μέχρι που προχθές, απο πηγή που δεν αμφισβητείται η αξιοπιστία της, μας μεταφέρθηκε πως ψήνεται και μάλιστα με πολύ σοβαρές πιθανότητες η επιστροφή Γιαννιώτα στον Άρη. Και μάλιστα με την υπόθεσή του να είναι ανεξάρτητη, να μην επηρεάζεται απο εκείνη του επίσης (Αργεντινού) εξτρεμ Ματέο Γκαρσία.

Ο Γιαννιώτας μπορεί να έχει για ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Απόλλων Λεμεσού αλλά υπάρχει και όρος πως με 30.000 μπορεί να το σπάσει. Ο Γιαννιώτας αρέσει τόσο στον πρόεδρο Καρυπίδη, όσο και στον τεχνικό διευθυντή Χαριστέα. Και όπως αντιλαμβάνομαι την υπόθεση, ο Γιαννιώτας είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην πόλη και την ομάδα απο τις οποίες έφυγε πριν απο 7 χρόνια.

Comments
To Top