ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ATAKA Αλέφαντου σε Πάμπο Πίττα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πάμπος Πίττας.

Ο Πίττας μίλησε για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, αναφέροντας μια ατάκα του προς τον ίδιο, όταν βρισκόντουσαν στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για τον Νίκο Αλέφαντο: «Να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τον ζήσαμε μόνο 15 μέρες στην προετοιμασία, ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Ήταν λίγες οι μέρες που τον ζήσαμε στην Γιουγκοσλαβία. Ήταν ιδιόρρυθμος, αλλά κατείχε το αντικείμενο και θα μπορούσε να βοηθήσει όποια ομάδα αναλάμβανε. Ήταν μια έντονη προσωπικότητα στον χώρο. Με τις διάφορες ατάκες του, έμεινε στην ποδοσφαιρική του ιστορία. Οι προπονήσεις του ήταν κάτι το διαφορετικό, σε σχέση με το τι κάναμε μέχρι τότε. Κέρδιζε τους ποδοσφαιριστές του με την συμπεριφορά του. Στην Γιουγκοσλαβία μου έλεγε «Φύγε αγόρι μου, εσύ δεν κάνεις για Κύπρο». Τελικά δεν έφυγα ποτέ. Αν συνέχιζε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για την ομάδα. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα τότε και θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους τίτλους».

Για τις προπονήσεις στις ακαδημίες: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις. Παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αλλά υπάρχει μια αβεβαιότητα. Τα πράγματα είναι δύσκολα και θέλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της Κυβέρνησης. Ελπίζουμε τα πράγματα να επανέλθουν σύντομα στην κανονικότητα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε τα παιδιά και πιο μετά θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς Όλων η ψυχολογία μας έχει αλλάξει, προσπαθούμε σιγά σιγά να επανέβρουμε τους ρυθμούς μας».

Για τη νέα σεζόν: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές δούλεψαν ατομικά, κάποιοι καθόλου. Θεωρώ πως θα έπρεπε να δουλέψεις πολύ καλά για να επανέλθεις σε φουλ ρυθμούς. Θα είναι μια σεζόν απαιτητική για τις ομάδες μας, θα δώσουν πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικότερα οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Κάποιες ομάδες θα πρέπει να έχουν μεγάλο ρόστερ για να αντεπεξέλθουν».

Comments
To Top