ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζιούρας:«Άνθρωπος με αρχές και αξίες ο Τσολάκης»/Τι είπε για το επεισόδιο με Κρισμάρεβιτς

Αφιέρωμα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Άγγελο Τσολάκη έκανε η εκπομπή «Pressing» του ΣΠΟΡ FM 95,0.

Πέρα από τον Άγγελο Τσολάκκη, στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν ο Γερμανός πρώην προπονητής των «κυανόλευκων» Ντίντελμ Φέρνερ αλλά και ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα Χρυσόστομος Τζιούρας.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα και συμπαίκτης του Τσολάκη, Χρυσόστομος Τζιούρας: 

«Είναι άνθρωπος με αρχές και αξίες. Είναι πολλά που μπορώ να πω για τον Άγγελο. Θέλει εκείνο που κάνει να το κάνει τέλεια και για αυτό είναι πετυχημένος. Πάντα με τις πλάκες του και τα αστεία του. »

Σχόλιο Τσολάκη για Φέρνερ: «Θα πηγαίναμε αεροδρόμιο και καθυστέρησε να έρθει ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ο Φέρνερ είπε του οδηγού να φύγει χωρίς αυτόν. Δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του.»

Ο Τζιούρας για το επεισόδιο με τον Κρισμάρεβιτς: «Μια μέρα που είχαμε δίτερμα εγώ μάρκαρα τον Κρισμάρεβιτς και σε μια φάση πήγα να παίξω πιο δυνατά και αυτός μου γύρισε την αγκωνιά στο πρόσωπο. Τον έδιωξε από την προπόνηση ο Φέρνερ και του έβαλε πρόστιμο 250 λίρες. Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια, ο Φέρνερ φώναξε στον Μπόμπαν και του ευχαριστώ για το δείπνο το οποίο θα γινόταν με τις 250 λίρες του προστίμου. »

Ο Τσολάκης για τον τραυματισμό που είχε: «Σε ένα φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ είχε δεχτεί ένα χτύπημα. Νομίζω ήταν εσκεμμένη η κλωτσιά και ποτέ δεν ήρθε να μου πει συγγνώμη. Είχα πάθει χιαστούς, έκανα εγχείριση και την επόμενη χρονιά δεν αγωνίστηκα με τον Απόλλωνα».


Comments
To Top