ΨΑΓΜΕΝΟΣ

H απόδοση τους κόντρα στο ΑΠΟΕΛ

Ισόπαλο το πρώτο ντέρμπι για την ομάδα μας,με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας.

Δημήτρης Δημητρίου: Έκανε λάθος εκτίμηση στην φάση της ανατροπής,πήγε να εξιλεωθεί αλλά ήταν άτυχος. Στο υπόλοιπο του αγώνα είχε καλές επεμβάσεις,σωστός στις στατικές και ήρεμος στις τοποθετήσεις του. Δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να τον πάρει από κάτω,αφού έχει όλα τα προσόντα να εξελιχθεί σε ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό τερματοφύλακα.

Εμίλιο Νσούε: Καταπληκτικό παιχνίδι από τον Νσούε που αγωνίστηκε σαν δεξί στόπερ,είχε πολλά ανεβάσματα,σκόραρε και συμμετείχε σε πολλές προσπάθειες,εκτός από το να είναι πολύ καλός και αμυντικά.

Έκτορ Γιούστε: Πολύ καλός και ο Ισπανός αφού θύμισε τον “προ τραυματισμού” Γιούστε. Σωστές τοποθετήσεις,πολλά κλεψίματα και βοήθεια οργανωτικά.

Αττίλα Σάλαι: Είχε προβλήματα στην αρχή με τον Τάμαρι,αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε,πήρε βοήθειες και έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι:Έτρεξε σε όλο το γήπεδο,έκλεψε μπάλες και έκλεισε χώρους.Πολύ καλό παιχνίδι.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Φοβερό παιχνίδι και από τον Ντένιτς.Βοήθησε οργανωτικά,πάτησε περιοχή,δοκίμασε το πόδι του,ενώ δεν παρέλειψε στιγμή τα αμυντικά του καθήκοντα.Πάρα πολύ καλός.

Ζοάο Πέδρο: Επανήλθε και έδειξε πόσο πολύτιμος είναι.Άψογος αμυντικά και πολύ ενεργητικός επιθετικά.Δεν του βγήκαν οι τελικές πάσες αλλά ήταν συνεχώς επικίνδυνος.

Ντιέγκο Αγκίρε:Ο Αγκίρε είχε μετά από καιρό καλό παιχνίδι.Στα πρώτα στάδια δημιουργήθηκαν κίνδυνοι από την πλευρά του,αλλά στην συνέχεια έπαιξε σωστά και βοήθησε πολύ και επιθετικά αν και δεν βγήκαν ούτε σε αυτόν οι τελικές πάσες.

Φώτης Παπουλής: Είχε ένα γεμάτο 70λεπτο με πολλές προσπάθειες.Δεν είχε την ξεκάθαρη ευκαιρία αλλά δημιουργούσε προυποθέσεις.Στην συνέχεια κουράστηκε και σωστά έγινε αλλαγή.

Αντριάν Σαρδινέρο: Ξεκίνησε φουριόζος,ήταν πολύ καλός τακτικά και βοήθησε να λειτουργήσει ο τρόπος παιχνιδιού.Στο δεύτερο χάθηκε και έγινε αλλαγή.

Τσάρλινσον Μπένσοπ: Πάλεψε ανάμεσα στα σέντερ μπακ του αντιπάλου.Κέρδισε και έχασε μάχες.Δεν βρήκε ούτε αυτός ξεκάθαρη ευκαιρία,αλλά δεν θεωρώ πως δεν ήταν καλός.

Ιωάννης Πίττας:Μπήκε και πήρε τον ρόλο του Σαρδινέρο.Πήρε προσπάθειες και με μια δική του,φτιάχτηκε η πιο επικίνδυνη φάση στο δεύτερο ημίχρονο.

Φλορεντίν Ματέι: Δεν πήρε πολύ χρόνο,αλλά και στον λίγο που πήρε ήταν φανερό πως δεν μπορεί στο πλάι.

Σάσα Μάρκοβιτς: Δεν μπορεί να κριθεί,όμως το ότι πέρασε στον αγώνα και είναι πλέον επιλογή αυτό είναι ευχάριστο.

Προπονητής: Μπήκε με 3-4-3,παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο,με αλληλοκαλύψεις,με αρκετή κατοχή και πίεση.Έκλεψαν μπάλες οι ποδοσφαιριστές μας,ανανέωσαν επιθέσεις,πάλεψαν κάθε φάση και έδειξαν πως μπορούν.Αυτός ο Απόλλωνας του πρώτου ημιχρόνου δεν έχει να φοβηθεί κανένα.Με τις επιστροφες Μάρκοβιτς Γκακπε,Χάμπου,Γιαννιώτα και Μολ γεμίζει και μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.Αν διαχειριστεί σωστά τα ατου και τον ενθουσιασμό του επόμενου αντιπάλου και δεν χάσει,πόσο μάλλον αν κερδίσει,θα παίξει τα ρέστα του στα 2 επόμενα παιχνίδια εντός..και αν τα κερδίσει τότε τα κόζια πιστεύω θα αλλάξουν.

Comments
To Top