ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τα ..ατού του ΑΠΟΕΛ και τι πρέπει να προσεχθεί

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Αποέλ, στην πρεμιέρα των πλέιοφς.

Πάμε να δούμε τους τρεις πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές και γενικά τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου,πάντα κατά την άποψη του γραφών.

Μούσα Αλ Τάμαρι: O Ιορδανός έχει πάρει τον αέρα της ομάδας μας,η οποία δεν έχει βρει τρόπο να τον περιορίσει.Αγωνίζεται με αντίθετο πόδι και συγκλίνει αφού όταν τον οδηγήσεις στην γραμμή δυσκολεύεται αφάνταστα.Επίσης ξεδιπλώνει τις αρετές του σε ανοιχτό γήπεδο.

Άλεφ ντο Σάντος:Πήρε τα ηνία στην μεσαία γραμμή και φτιάχνει παιχνίδι.Είναι ανεβασμένος και δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του.Προσδίδει ηρεμία και έχει έξυπνες κάθετες πάσες.

Αντρέ Βιντιγκάλ: Αυτός και ο Μάτιτς ήταν η τρίτη μου επιλογή.Δεν ξέρω αν θα αγωνιστεί αλλά δίνω πιο πολλές πιθανότητες στον νεαρό που έχει ταχύτητα και δυνατό σουτ κάτι που πρέπει να προσεχθεί αν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Γενικά:Τα δυνατά σημεία του αντιπάλου είναι οι στατικές φάσεις και οι επιθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο.Πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ο τρόπος αντίδρασης της ομάδας μας,όταν εμείς εκτελούμε κόρνερ ή φάουλ στο δικό τους μισό,αφού θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την γρήγορη μεταβίβαση που έχουν από την άμυνα στην επίθεση.

Αδύνατο τους σημείο θεωρώ πως είναι το κέντρο της άμυνας τους,ειδικά όταν η μπάλα είναι στο γρασίδι και όχι στον αέρα.Δεν ξέρω αν μετατοπιστεί ο Ιωάννου για να δώσει ταχύτητα,ακόμα και έτσι θα δημιουργηθεί θέμα στα αριστερά.

Γενικά βλέπω μια αδυναμια στον άξονα μεσοαμυντικά και αυτό μάλλον θα καλυφθεί δίνοντας μας την μπάλα και πιέζοντας την πρώτη πάσα.

Επίσης θα ψάξει πολλές επιθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο. Θεωρώ πως με κοντινές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών αμυντικά και επιθετικά με παιχνίδι κάθετο θα αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη.

Όλα αυτά πάντα επί χάρτου,γιατί στο γήπεδο αλλάζουν πολλά κατά την διάρκεια.

Comments
To Top