ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εξαιρετική διαιτησία, απολαύσαμε ντέρμπι»

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και ανάφερε τα εξής:

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, βάση της προσπάθειας και της απόδοσης που είχαμε, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι δίκαιο. Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά, όμως υπάρχουν ακόμη 27 βαθμούς διεκδικήσιμοι. Πάμε στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πάμε χωρίς άγχος και με πολλά κίνητρα για τη νίκη».

Για την μάχη του τίτλου: «Τον πρώτο λόγο βαθμολογικά και ρεαλιστικά έχουν Ομόνοια και Ανόρθωση. Σαφέστατα είναι διαφορετικό το άγχος που έχουν οι δύο πρωτοπόροι, άρα το άγχος είναι στην Ομόνοια που απαγορεύεται το λάθος. Αναμένουμε ένα ντέρμπι αμφίρροπο, ένα πραγματικό ντέρμπι και θα πάμε για να τα δώσουμε όλα. Είναι παιχνίδι που μπορεί να διαφοροποιήσει όλη την προσπάθεια του Απόλλωνα σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος»

Για τον Σάλαϊ: «Υπέστη ένα τραυματισμό ο Σάλαϊ, ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα. Θα το δείτε και μέσα από το webtv. Ήταν ένα κτύπημα, υπέστη σχίσιμο πολύ βαθύ στο αριστερό πόδι, έγινε συρραφή και θα δούμε κατά διάρκεια της βδομάδας.

Για τον Ζοέλ Μολ: «Έχω δει κάποια δημοσιεύματα για τον Μολ. Δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για τον Ελβετό κατά πόσον θα είναι έτοιμος ή στην αποστολή. Θεωρώ ότι θα καθυστερήσει, όπως και οι Γκαπέ και Χάμπος που θα είναι έτοιμοι με την επανέναρξη.

Για την διαιτησία: «Πραγματικά ήταν εξαιρετικός, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, απολαύσαμε ντέρμπι. Δεν έχεις καμιά έννοια, το αποτέλεσμα κρίνεται από την απόδοση των παικτών, δεν προκαλούν νευρικότητα και νομίζω ότι ήταν ένα από τα θετικά θέματα σχολιασμού η διαιτησία. Εννοείται ότι πρέπει να σφυρίζουν σε όλους τους αγώνες ξένοι διαιτητές».

Comments
To Top