ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στην Πάφος FC

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας,που την κρατά σε απόσταση 8 βαθμών από την κορυφή. Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Βαχίντ Σελίμοβιτς: Επέστρεψε από την τιμωρία και έδειξε να μπαίνει σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Πολλά λάθη,χαμένες μονομαχίες και άσκοπες ενέργειες.Αγωνίστηκε σαν δεξί στόπερ και δεν τα πήγε καθόλου καλά.

Μάριος Αντωνιάδης: Aγωνίστηκε στο κέντρο της τριάδας και είχε κακή παρουσία.Ειδικά στο δεύτερο γκολ έχει κάκιστη αντίδραση αφού πλαισιώνει τον Σελίμοβιτς και αφήνει όλη την περιοχή ακάλυπτη.

Αττίλα Σάλαι: Καλύτερη εμφάνιση από τους δύο παρτενέρ του αλλά είχε πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Ζοάο Πέδρο: Ο βιονικός Πέδρο που για ακόμη ένα παιχνίδι προσπάθησε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.Αρκετά ανεβάσματα και πλαγιοκοπήσεις τόσο ως μπακ χαφ όσο και ως μπακ.Θα το τονίσω ξανά.Έγκλημα που δεν ανανεώθηκε ακόμη το συμβόλαιο του.

Ντιέγκο Αγκίρε: Μέτρια η παρουσία του για ακόμη ένα παιχνίδι.Δείχνει εξουθενωμένος.Είτε τον βάζεις στον πάγκο,είτε τον χρησιμοποιάς μπροστά σαν εξτρέμ για να μην χάνεις στις επιστροφές.

Εστεπάν Σακέτι: Αγωνίστηκε στην μεσαία γραμμή ως κόφτης,έτρεξε παντού αλλά έμεινε από δυνάμεις.

Αντριάν Σαρδινέρο: Προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι αλλά τον θυμόμαστε σε ελάχιστες φάσεις.Ελαφρυντικό πως αγωνίστηκε σε άγνωστη θέση.

Φώτης Παπουλής: Προσπάθησε να πάρει την ομάδα πάνω του,αλλά δεν είχε τις δυνάμεις.Σκόραρε ένα γκολ αλλά μέχρι εκεί.

Γιάννης Γιαννιώτας: Ούτε ο Ελλαδίτης έδωσε πολλά.Δεν πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του.Βγήκε εκτός εαυτού στο τέλος και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.

Ιωάννης Πίττας: Σκόραρε δύο γκολ,το ένα ακυρώθηκε κακώς.Ήταν μέσα στις φάσεις,πίεσε τους αντιπάλους και προσπάθησε να βάλει δύσκολα.Καλή εμφάνιση.

Φακούντο Περέυρα: Πέρασε αλλαγή και προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε αφού δεν μπήκε στο πετσί του ρόλου.Κακό παιχνίδι.

Έκτορ Γιούστε: Σουλούπωσε κάπως την άμυνα που έμπαζε από παντού αλλά και πάλι δεν σώθηκαν ούτε τα προσχήματα.

Γιώργος Βασιλείου: Έδωσε πνοή αριστερά,έφτιαξε φάσεις και ήταν φιλότιμος.

Προπονητής: Παρέταξε την ομάδα με 3-4-3 με πειραματική διάταξη σε όλες τις γραμμές.Ίσως μια διάταξη με 4 πίσω να είχαμε πιο ορθολογική ανάπτυξη και αντιμετώπιση του αντιπάλου αφού το πρόβλημα ήταν με τους γρήγορους ακραίους που έπαιζαν στην πλάτη Αγκίρε και Πέδρο βγάζοντας τους στο ένας εναντίον ενός με τους Σαλάι Σελίμοβιτς και στο κέντρο τον Αντωνιάδη που είχε πολλές λανθασμένες τοποθετήσεις χωρίς την μπάλα.Ο Σελίμοβιτς δεν μπορούσε να παίξει με τον τρόπο του Νσούε και φυσικά ο Αντωνιάδης σαν Γιούστε ή Σελίμοβιτς.Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Επιθετικά σουλουπώθηκε η κατάσταση και η ομάδα αντέδρασε αλλά δεν υπήρχαν επιστροφές.Φυσικά αυτή η ομάδα δεν είναι πια η ίδια αφού έγιναν μεταγραφές,απλά το βασικό πρόβλημα είναι οι πλάγιοι που ενώ είναι ποιοτικοί έχουν εξουθενωθεί.

Η ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά,εναλλακτικές επιλογές,καλύτερη διαχείρηση.

Μετά την χτεσινή ήττα πρέπει να ξεκινήσουμε να βλέπουμε και προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω,να ανασυνταχτούμε και να κερδίσουμε όσα πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε και όπου μας βγάλει.

Comments
To Top