ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Του χρόνου πρωτάθλημα

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται φέτος στην γυναικεία μας πετοσφαιρική ομάδα την φετινή περίοδο, ωστόσο το γεγονός ότι καθυστέρησε να βρεθεί η λύση και κατ’ επέκταση να ξεκινήσει ο προγραμματισμός στοίχισε αρκετά.

Η ομάδα, παρόλο που είναι ανταγωνιστική, είναι μακριά από την πορεία που την έχουμε συνηθίσει για αρκετά χρόνια. Από την μία είναι αυτό που προαναφέραμε και από την άλλη, μεγάλωσε ο ανταγωνισμός και ξοδεύουν αρκετά λεφτά και οι άλλες ομάδες. Ωστόσο, θα γίνει προσπάθεια στο κύπελλο, όπου στα προημιτελικά η ομάδα μας κληρώθηκε με την ΑΕΛ.

Το σημαντικό είναι ότι ο νέος πρόεδρος του τμήματος, Πάνος Γιωργάκης το πήρε προσωπικά. Ο «σωτήρας» του τμήματος, χωρίς καμία υπερβολή, του χρόνου έχει υποσχεθεί πρωτάθλημα και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτόν τον στόχο.

Ήδη, ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει για τη νέα περίοδο, όπως πληροφορείτε η ιστοσελίδα μας και θα γίνουν αυτά που πρέπει για να έρθουν ξανά οι τίτλοι στο τμήμα.

Συνεπώς, όσοι αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία να «λεηλατήσουν» την ομάδα μας, στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορία της, θα χάσουν τον ύπνο τους από τους εφιάλτες που θα βλέπουν.

Comments
To Top