ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Δεξιώθηκε τα τμήματα γυναικείου ποδοσφαίρου και βόλεϊ o πρώην παράγοντας Αντίγονος Θεωδόρου! (pics)

Μία ωραία βραδιά πέρασαν χθες η γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου και πετόσφαιρας του Απόλλωνα, καθώς ο αγνός φίλος των κυανόλευκων και πρώην παράγοντας, Αντίγονος Θεοδώρου δεξιώθηκε τα δύο τμήματα, σε εστιατόριο της πόλης.

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά. Διότι, μπορεί να εκπροσωπούν τον ίδιο σύλλογο, αλλά στην ουσία πρόκειται για δύο τμήματα που διοικούνται από διαφορετικές διοικήσεις.

Οι πρόεδροι των ομάδων, Αντρέας Μαραγκός (Απόλλων Ladies) και Πάνος Γιωργάκης (Property Gallery Απόλλων), αφού ευχαρίστησαν τον Αντίγονο Θεοδώρου για το τραπέζι αναφερθήκαν στις ομάδες τους. Από την πλευρά του ο κ. Μαραγκός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η ομάδα του πετυχαίνει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι θα γίνει ξανά η προσπάθεια για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κ. Γιωργάκης, αφού ευχήθηκε στις Ladies να συνεχίσουν τις επιτυχίες που έχουν, τόνισε ότι του χρόνου η πετοσφαιρική ομάδα θα επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων, καθώς η φετινή χρονιά ήταν μεταβατική.

Στο τέλος οι ομάδες χάρισαν στον Αντίγονο από μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτριών.

Φωτογραφίες :

Comments
To Top