ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επικεντρωνόμαστε στη ΑΕΛ/Θέλουμε να φτάσουμε στο τελικό του κυπέλλου»

O Φανούριος Κωνσταντίνου με δηλώσεις του στο Super Sport FM 104.0 αναφέρθηκε στην πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ.

«Δεν πετύχαμε και τον μεγαλύτερο άθλο, πετύχαμε μια μεγάλη πρόκριση με δύο νίκες εντός και εκτός έδρας. Για τον θεσμό του κυπέλλου ακόμη πέντε παιχνίδια, και στοχεύουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Θέλουμε να αγωνιστούμε στον 7ο τελικό την τελευταία δεκαετία, κατακτώντας το 10 μας τρόπαιο».

«Οι προκρίσεις σε αγώνες νοκ άουτ χρειάζονται πάντα το εκτός έδρας τέρμα. Πήγαμε με τρομερή αυτοπεποίθηση, ξέραμε ότι θα κάνουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε τον στόχο μας. Σκοράραμε στο 25′ και στην συνέχεια κάναμε μια καλή διαχείριση και πήραμε την πρόκριση».

Για το σερί του Απόλλωνα: «Είναι ένα καλό σερί όμως δεν μας προσφέρει απολύτως τίποτα, μας προσφέρει απλά το αυτονόητο, επιστροφή στους στόχους μας. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Δεν μειώνουμε, ούτε υποτιμούμε τα αποτελέσματα της ομάδας, είμαστε ευχαριστημένοι με το πρώτο δείγμα των νεοφερμένων και θεωρώ ότι έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο που έχει».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα ντέρμπι παραδοσιακό ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Είναι ντέρμπι που δεν τα καθορίζει η αγωνιστική πορεία, αλλά το γόητρο. Ήταν πάντα ντέρμπι αμφίρροπα άρα προμηνύεται ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταποκριθούμε στον αγώνα».

Για τις διαμαρτυρίες του ΑΠΟΕΛ για την διαιτησία:
Δεν θα σχολιάσω. Είναι δικαίωμα τους να διαμαρτύρονται. Ο καθένας μπορεί να προασπίσει τα δικαιώματα της ομάδας του. Πως μπορώ να σχολιάσω εγώ;

Comments
To Top