ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: «Να πάνε σπίτια τους να καθαρίσει το ποδόσφαιρο»

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά την πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

“Όποια ομάδα θα έβγαινε από τον θεσμό θα ήταν κρίμα γιατί και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες. Καταφέραμε με δύο νίκες να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ήταν σημαντικό ότι μετά τα πρώτα λεπτά που μας πίεσε ο αντίπαλος βρήκαμε τα πατήματα μας και από εκεί και πέρα νομίζω ελέγχαμε το παιχνίδι και μπορούσε να βάλουμε πιο γρήγορα το δεύτερο γκολ για να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν θα πούμε πολλά λόγια είναι μια πρόκριση, έχουμε παιχνίδι πολύ σημαντικό την Κυριακή και αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Θέλω να ευχηθώ σε μια εβδομάδα στον συνάδελφο καλή επιτυχία, σε μια δύσκολη έδρα. Του εύχομαι ότι καλύτερο. Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας έστω και δύσκολη μέρα και ώρα, κατάφεραν και ήρθαν εδώ και μας βοήθησαν να πάρουμε την πρόκριση. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ”.

Για το πως φαντάζεται τον Απόλλωνα του αύριο..

“Αυτές οι νίκες έδωσαν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Έχουν ηρεμήσει τα αποδυτήρια, που ήταν και το πιο σημαντικό. Έχουν γίνει μια οικογένεια οι ποδοσφαιριστές και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτά όλα που έχουν κάνει αυτό το διάστημα. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η ομαδική δουλειά που δείχνουν αυτά τα παιδιά στο γήπεδο και στα αποδυτήρια και πρέπει να σεβόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ”.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Μας πληγώνουν αυτά που γίνονται αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρεθεί μία λύση και να σταματήσουν όλοι. Όσοι δεν τους αρμόζει να βρίσκονται σε αυτούς τους χώρους να πάνε σπίτι τους και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο».

Comments
To Top