ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάδισμα πρόκρισης με Μπένσοπ! (pics)

Ο Απόλλωνας νίκησε το ΑΠΟΕΛ με 1-0 στο «Τσίρειο» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του κυπέλλου.

Το γκολ για την ομάδα μας ο Μπένσοπ στο 4ο λεπτό.

Σε μία εβδομάδα στο «Γ.Σ.Π» ο επαναληπτικός.

Ο αγώνας:

Ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ πολύ νωρίς στο παιχνίδι στην πρώτη του κιόλας τελική προσπάθεια. Ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπένσοπ ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βάτερμαν και έκανε το 1-0 ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των κυανολεύκων στο ντεμπούτο του.

Στο 21’ ο Γιαννιώτας απείλησε με ένα σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ  ενώ στο 35’ ο Ντε Βινσέντι δοκίμασε ένα σουτ το οποίο κατέληξε επίσης έξω.

Στο 46’ ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του. Μπένσοπ και Περέιρα αντάλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος έκανε το σουτ το οποίο απέκρουσε με τα πόδια ο Βάτερμαν και στην επαναφορά ο Μπένσοπ έκανε το πλασέ από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ένα λεπτό αργότερα το ΑΠΟΕΛ απείλησε με ένα όμορφο σουτ του Βιντιγκάλ, η μπάλα έσκασε και στο έδαφος όμως ο Μολ ήταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να αποκρούσει.

Με την έναρξη της επανάληψης το ΑΠΟΕΛ βρήκε 3 σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 47’ ο Γέφτοβιτς έκανε ένα ωραίο σουτ όμως ο Μολ απέκρουσε εντυπωσιακά ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βιντιγκάλ δοκίμασε ένα σουτ όμως απέκρουσε και πάλι ο Μολ και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Μερκής έκανε την καρφωτή κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 53’ ήταν η σειρά του Χαλένιους να κάνει ένα σουτ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 72’ ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε το κόρνερ ο Σελίμοβιτς έκανε την κεφαλιά όμως ο Μπένσοπ δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίκτυα.

Στο 90+1’ ο Βιντιγκάλ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μολ.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μολ, Σάλαϊ, Σελίμοβιτς, Νσούε, Αγκίρε (68′ Αντωνιάδης), Πέδρο, Σακέτι, Περέιρα, Παπουλής, Γιαννιώτας (56′ Ντένιτς), Μπένσοπ (76′ Πίττας)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αντωνιάδης, Πίττας, Ντένιτς, Χαραλάμπους, Σαρδινέρο, Βασιλείου, Ματέι

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Σιέλης, Βούρος (46′ Ιωάννου), Μερκής, Μακρής, Άλεφ, Γένσεν (75′ Σόουζα), Ντε Βινσέντι, Γέφτοβιτς (65′ Τάμαρι), Βιντιγκάλ, Χαλένιους

Στον πάγκο: Μπέλετς, Σόουζα, Τάμαρι, Μάτιτς, Γιάκολις, Πάβλοβιτς, Καλογήρου, Ιωάννου, Σάβιτς

Κίτρινες: Γιαννιώτας, Σελίμοβιτς, Σάλαϊ / Τάμαρι

Φωτορεπορτάζ:

Comments
To Top