ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είχαμε θέμα με τον Μπένσοπ/Τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο»

Όλα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, ο τεχνικός της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Όπως είπα οι ομάδες μπορούσαν να βρίσκονται στον τελικό. Ήταν ένα γρήγορο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε τους χώρους, δεχθήκαμε μόνο μια ευκαιρία. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μια βδομάδα, και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για πρόκριση. Όταν μίλησα για τους τραυματίες, με τον Μπένσοπ είχαμε ένα θέμα και πήγε στην κλινική και γι’ αυτό δεν σας ενημέρωσα. Ο παίκτης έδειξε ότι ήθελε να βοηθήσει να αγωνιστεί. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο αλλά θέλω περισσότερη παρουσία στο παιχνίδι με την Άχνα, γιατί είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Γκακπέ είχε πρόβλημα τελευταία στιγμή, είχε υγρό στο γόνατο και έμεινε εκτός παιχνιδιού.

«Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, οι ομάδες έχουν τους δικούς τους στόχους, έχουμε προβλήματα αλλά έχουμε ποιότητα. Κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τους στόχους τους, ο καθένας πρέπει να συγκεντρωθεί στην δουλειά του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουν γίνει επικίνδυνα τα πράγματα».

Για τέταρτη μεταγραφή:

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχουμε ένα πλήρες ρόστερ για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας μέχρι το καλοκαίρι».

Comments
To Top