ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό με Ζελάγια-Γκακπέ και 3η θέση!

Με γκολ των Ζελάγια και Γκακπέ, η ομάδα μας νίκησε εκτός έδρας των Ολυμπιακό, πέτυχε την 6η της σερί νίκη και ανέβηκε στους 29 βαθμούς και την 3η θέση.

Ο αγώνας:

Πολύ καλός ο ρυθμός από την έναρξη του αγώνα και με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στο 12’ ο Ζελάγια δοκίμασε ένα χλιαρό συρτό σουτ ωστόσο δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον Μπάιζα που ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός απάντησε με μεγάλη ευκαιρία. Ο Αγιτέ έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ωστόσο ο Μολ απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 26’ ο Γιαννιώτας από πλάγια θέση έκανε το δυνατό σουτ όμως ο Μπάιζα απέκρουσε με δυσκολία ενώ στο 35’ ο Απόλλωνας έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Γιαννιώτας έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Γκακπέ έκανε την προβολή με την μπάλα να κοντράρει όμως ο Μπάιζα δεν ξεγελάστηκε και απέκρουσε ενώ με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε και την μπάλα.

Στο 38’ ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες με τον Ψάλτη να κάνει το γύρισμα, ο Αγιτέ βρέθηκε εκεί στο ύψος της περιοχής έκανε και το δυνατό σουτ όμως η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από την εστία του Μολ.

Στο 45’ οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζελάγια. Ο Γκακπέ έδωσε στον Γιαννιώτα, ο Ελλαδίτης έκανε την παράλληλη μπαλιά στην περιοχή και ο Ζελάγια που κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι με προβολή νίκησε τον Μπάιζα για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πέδρο εκτέλεσε το κόρνερ με τον Ζελάγια να κάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε μόλις έξω.

Στην επανάληψη την πρώτη μεγάλη φάση έχασε ο Κοφί για τον Ολυμπιακό στο 56’. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έκανε το πλασέ όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μολ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας πέτυχε και δεύτερο γκολ. Μακρινή μπαλιά του Αντωνιάδη προς την περιοχή του Ολυμπιακού, ο Σαμπίνια πήδηξε για κεφαλιά με αποτέλεσμα άθελα του να την στρώνει στον Γκακπέ ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Ακόμη μια καλή ευκαιρία, στο 75΄ο Ακόστα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ζαχαρίου έκανε την κεφαλιά όμως ο Μολ μπλόκαρε σταθερά.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Ροτζέιρο, Ακόστα, Οικονομίδης, Κα (52′ Κοφί), Βινίσιους (74′ Αζουλάο), Νάνι, Ντουβεντρού (32′ Ζαχαρίου), Αγιτέ

Στον πάγκο: Βελλίδης, Ενοχ, Ζαχαρίου, Κοφί, Αζουλάο, Σωτηρίου, Κυριάκου, Βενιζέλος, Παχίπης

Απόλλων: Μολ, Πέδρο, Αντωνιάδης, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Περέιρα, Πίττας, Γιαννιώτας (80′ Παπουλής), Σαρντινέρο, Ζελάγια (95′ Ηροδότου), Γκακπέ (73′ Ματέι)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Βολοτινέν, Χαραλάμπους, Τσολάκης, Ηροδότου, Ματέι, Παπουλής

Κίτρινες: – / Περέιρα

Comments
To Top