ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αυτή η ομάδα αμφισβητήθηκε πολύ σε βαθμό απαξίωσης»

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.


Για την μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Δεν μας αποπροσανατολίζει η σπουδαία εμφάνιση και το νικηφόρο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Σίγουρα γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή, είπαμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν καλύτερη μετά το ισορροπημένο α΄ ημίχρονο. Προηγηθήκαμε νωρίς, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, είχε η Ανόρθωση την μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι και εμείς σκοράροντας το δεύτερο γκολ νικήσαμε. Νίκησε η ομάδα που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι το ήθελε περισσότερο».


Άρχισε η αντεπίθεση εδώ και έξι αγωνιστικές: «Αυτή η ομάδα αμφισβητήθηκε πολύ σε βαθμό απαξίωσης. Δεν ξεχνάμε εύκολα γιατί ήμασταν οι μοναδικοί που πιστεύαμε σε αυτή την ομάδα. Το είπα ότι είναι η πιο αδικημένη η ομάδα μας σε σχέση με τα όσα έδωσε στα παιχνίδια. Πήραμε λιγότερα από όσα δώσαμε. Αυτό τους πείσμωσε όλους στην ομάδα και πολύ λίγες είναι οι ομάδες θα πετυχαίνανε αυτό που πέτυχε ο Απόλλωνας με μισή ομάδα και απουσίες παικτών βαρόμετρα. Όλη η ομάδα ανέβηκε αλλά το ζητούμενο δεν είναι τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής αλλά τι θα πετύχεις στην συνέχεια. Απαγορεύεται να μιλάμε πολύ και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Πάφο. Αν νικήσουμε θα δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για το 2020»

Comments
To Top