ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωφρόνης:«Δεν μετάνιωσα ποτέ που επέστρεψα»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Γκολ και Θέαμα” στο ΡΙΚ ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή ο οποίος αναφέρθηκε σε σημαντικά πράγματα που αφορούν τους κυανόλευκους.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του: «Δεν θα σταθώ αν έκανα σωστό ή λάθος. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψεις σε μεγάλους συλλόγους, το έκανα όταν πήγα στο ΑΠΟΕΛ και στην ΑΕΚ, θέλω να δουλεύω. Ήταν πιο εύκολη για μένα η επιστροφή παρόλο που ήταν σύντομη. Ήξερα τους παίκτες γιατί εγώ επέλεξα το ρόστερ. Ήταν εύκολο να βρούμε ρυθμό και να γίνουμε ξανά καλή ομάδα. Δεν μετάνιωσα ποτέ που επέστρεψα και πήρα αυτή την απόφαση».

Για την ατάκα που είπε όταν επέστρεψε ότι βρήκε άλλη ομάδα: «Παρεξηγήθηκε εννούσα ότι η ομάδα δεν είχε αυτοπεποίθηση. Για παράδειγμα ο Φώτης. Ένας παίκτης που παίρνει μπάλα και πάει κάθετα, τον είδαμε να μην το κάνει. Τώρα βλέπουμε παίκτες να παίρνουν μπάλα σε κλειστούς χώρους».

Για την συνέχεια: «Είναι σημαντικό ότι κάναμε το μεγάλο βήμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να περάσουμε και την Πάφο. Το φετινό πρωτάθλημα η άνοδος Ομόνοιας και Ανόρθωσης έχει δώσει άλλη ποιότητα, έφερε κόσμο πίσω στα γήπεδα και μέχρι το τέλος θα χαθούν αρκετοί βαθμοί. Θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα».

Comments
To Top