ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

“Ξαφνικά θυμηθήκατε την κάρτα!”

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί στα Δυτικά προάστια με την οποία καυτηριάζουν όσα τραγελαφικά συνέβησαν την περίοδο της διακοπής με δηλώσεις υπουργού για την Κ.Φ, τον Λούκα Σωτηρίου αλλά και τους ξένους διαιτητές τους οποίους ζήτησε επίσημα η ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 επανέρχεται ξανά στο θέμα της κάρτας οπαδού μετά τα όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες και θέλει να υπενθυμίσει σε όλους και πάλι ότι η απόφαση μας είναι αμετάκλητη.

Είμαστε υπέρ της ΠΛΉΡΗΣ κατάργησης της κάρτας οπαδού, και θα συνεχίσουμε να απέχουμε από τα γήπεδα επ αόριστον.

Eπισης θέλουμε να τονίσουμε ότι το φίλαθλο κοινό έχει διαπιστώσει, πως οπότε προκύψει ενα σημαντικό ζήτημα το οποίο πλήττει και αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα, και το ποσό σάπιο είναι το σύστημα το οποίο λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα το καλό του ΑΠΟΕΛ, κάποιες πολύ συγκεκριμένες αθλητικές ιστοσελίδες προσπαθούν να αποπροσανατολισουν, και να στρέψουν το βλέμμα του φιλάθλου κοινού αλλού.

Γιατί δεν μας λένε οι συγκεκριμένες αθλητικές ιστοσελίδες πως “έπνιξαν” το θέμα της καθόδου ξένων διαιτητών και ταυτόχρονα έστησαν ασπίδα προστασίας στον Λουκά Σωτηρίου.

Αν θεωρείτε ότι μπορείτε να κοροιδευετε τον κόσμο του Απόλλωνα, είστε εγκληματικά λάθος.

Ξαφνικά θυμηθήκατε την κάρτα!

Ποια είναι τα πραγματικά σας σχέδια κύριοι, ποιον πάτε να κοροιδεψετε πάλι;

Κάποιοι έχουν ξεχάσει όπως φαίνεται και δεν έχουν αναφερθεί καθόλου ποία ήταν η τελική αφορμή για την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου.

Να σας θυμίσουμε εμείς ότι η αφορμή ήταν το παιχνίδι Αελ-Αποελ που διεξήχθη στις 11 Δεκεμβρίου το 2017 οταν οι οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες, ενώ κροτίδα από την εξέδρα του φιλοξενούμενου ΑΠΟΕΛ τραυμάτισε ball boy που σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο!

Και όχι μόνο δεν διακοπεί ο αγώνας οριστικά κύριοι όπως γίνεται συνήθως, αλλά έπαιζαν ποδόσφαιρο μέχρι τα μεσάνυχτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Η “προκρούστεια μέθοδος” σας καλά κρατεί.

Σε κάποια άλλη περίπτωση όμως θα έπεφταν μηδενισμοι, και συλλήψεις.

Πενήντα έξι τυχάρπαστοι και δέκα χωρικοί καιροσκόποι κρατικών υπηρεσιών που δεν ξέρουν καν τι τους γίνεται αποφασίζουν για το μέλλον και τις τύχες μας σαν πολίτες, και τώρα μας έκοψαν και το ποδόσφαιρο γιατί μας θέλουν πελάτες του καναπέ και όχι οπαδούς, γιατί ετσι είναι πιο εύκολο να πλουτίσουν μέσω των βρωμοκάναλων τους και των τηλεοπτικών πακέτων.

Στις άλλες χώρες δεν υπάρχει κάρτα φιλάθλου γιατί πρέπει να γίνουμε εμείς τα πειραματόζωα σας σε αυτό το νέο σας εγχείρημα;

Χώρες με πιο προηγμένα πρωταθλήματα από το δικό μας και με βαριά ιστορικά χουλιγκανισμου λόγω κουλτούρας και πληθυσμού όπως Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Δανία, Βέλγιο, Κροατία, Ουγγαρία, Τουρκία, Βοσνία δεν έχουν εφαρμόσει τέτοιου είδους σχεδια.

Είμαστε σχεδόν στον Δεκέμβριο και το θέμα δεν συζητήθηκε ξανά στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ είναι ενήμερος για τις νέες αντιδράσεις στο θέμα με την ΚΦ αλλά δείχνει με την στάση του να είναι αδιάφορος, όπως φαίνεται τον ενδιαφέρουν μόνο οι μπίζνες του με τα τηλεοπτικά.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δημιουργεί ψευδαισθήσεις στο κόσμο, έχει εκτεθεί γιατί προσπαθεί να εφαρμόσει ένα τρύπιο σχέδιο το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει και δεν θέλει να το καταλάβει ισως γιατί έτσι τον βολεύει, ίσως γιατί έχει γίνει το υποχείριο κάποιων άλλων για να εξυπηρετήσει τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Η προσέγγιση σας κ.Υπουργέ παραμένει άκρως επιφανειακή.

Σε πιο παλιές ανακοινώσεις μας αναφέραμε κάποια κριτήρια που δεν πληρούν τα γήπεδα μας κι όπως φαίνεται ακόμα συνεχίσουν να υπάρχουν όπως διαβρωμένες κερκίδες, πάγκοι από λαμαρίνες, απαρχαιωμένα κυκλώματα παρακολούθησης, κακός φωτισμός εντός και εκτός σταδίων και άλλα.

Αν δεν το γνωρίζατε, το πιο πιθανόν σας έχει ενημερώσει ο πρόεδρος του ΚΟΑ για όλα αυτά.

Εκτός κι αν ζείτε σε άλλο πλανήτη!

Το θέμα με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων πως ξεχάστηκε κ.Υπουργέ; Μόνο τρια γήπεδα πληρούν τις προδιαγραφές αλλά λειτουργούν όλα κανονικά.

Τελικά συμμορφωθηκαν με τους κανονισμούς ή για ακόμα μια φορά η ΑΑΣ(Αρχή Αδειοδότησης) έκανε τα στραβά μάτια;

Με την ασφάλεια των φιλάθλων δεν πρέπει να παίζει κανείς κ.Υπουργέ.

Θέλετε και VAR με τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια τρομάρα σας!

Για το θέμα των Κόκκινων φάκελων, τα στημένα, και την αδαημοσύνη που ταλαιπωρεί τους διαιτησίες μας σε συγκεκριμένα παιχνίδια και ομάδες ενημερωθηκατε;

Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα κ.Υπουργέ!
Αυτά δημιουργούν τα επεισόδια στα γήπεδα, όχι οι οπαδοί.

Επίσης ενας υπουργός, δεν χρειάζεται να ρωτά και να απαντά σε ερωτήματα οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αδειάσατε τα γήπεδα και ισχυριζεστε ότι έχουν εξαληφθει τα φαινόμενα βίας.

Πως είναι δυνατόν να γίνουν επεισόδια σε άδεια γήπεδα;
Προσπαθείτε να παίξετε με τη νοημοσύνη του κόσμου, ή μάλλον καλύτερα μας περνάτε για ηλιθιους;

Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι αυτές οι περίπου 94000 κάρτες έγιναν και από ξένους φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν είτε αγώνες εθνικών ομάδων, είτε αγώνες ευρωπαϊκών παιχνιδιών που αγωνιστηκαν οι ομάδες μας, είτε ακόμα από μικρά παιδιά που ανήκουν σε ακαδημίες τα οποία υποχρεωσατε να κάνουν κάρτα φιλάθλου όπως και τους γονείς των παιδιών αυτών, είτε ότι έγιναν κι από ξένους δημοσιογράφους, παρατηρητές, κι άλλους ποδοσφαιρικούς παράγοντες ομάδων που επισκέφθηκαν τη Κύπρο μεμονωμένα.

Προσπαθείτε να εφαρμόσετε ένα σχέδιο το οποίο μόνο από την ονομασία του είναι αντισυνταγματικο και αντιδημοκρατικο.

Τι θα πει κ.Υπουργέ κάρτα φιλάθλου;

Δηλαδή οποίος δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το έκτρωμα που επικαλείστε εδώ και δύο χρόνια ότι θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο έγινε ξαφνικά μη φίλαθλος;

Γεννιέσαι φίλαθλος! Χρωματίζεσαι από νεαρή ηλικία!

Δεν χρειαζόμαστε κανένα έγγραφο και καμιά κάρτα. Τις κάρτες τις πλασαρατε στον κόσμο γιατί το βλέπετε σαν άλλη μια “αρπαχτή” για να βγάλετε χρήμα στις πλάτες των οπαδών.

Ο πρώην Υπουργός άφησε το κυπριακό ποδόσφαιρο στον αναπνευστήρα, εσεις προσπαθείτε εδώ και καιρό να τον αφαιρέσετε κι αυτόν.

Οι στρατιώτες πως βρέθηκαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν κάρτα φιλάθλου και χωρίς να γίνει κάποιος έλεγχος;

Πράττετε κατά το δοκούν, ανάλογα με το συμφέρον σας!

Αυτό το μέτρο κ. Υπουργέ και “βόλευτες” που περνετε €6500 ακάθαρτα τον Μήνα(χωρίς τις μίζες και τις απατεωνιες) και αποφασίζετε να ψηφίσετε και να εφαρμόσετε ένα σχέδιο το οποίο ίσως να μην διαβάσατε καν, δεν καταπολεμά την βία.

Αντίθετος διώχνει το κόσμο από τα γήπεδα για να λέτε ότι καταπολεμήσατε την βία με αυτό τον τρόπο. Το μόνο που καταφέρατε είναι να καταστρέψετε το ποδόσφαιρο,
μειώθηκε ο κόσμος, χάθηκε ο παλμός…

Κι ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί οι νόμοι που έχετε ψηφίσει, αν εφαρμοστούν κι αυτοί θα διώξετε και τους λιγοστούς που συνεχίζουν να πηγαίνουν ακόμα στο γήπεδο έστω και επιλεκτικά αφού θα επικρατεί η απόλυτη δημοκρατική σας “Δικτατορία”.

Ακόμα και οι πιο αγνοί φίλαθλοι θα γίνουν ξαφνικά οι μεγαλύτεροι χούλιγκαν, είτε γιατί μετακινήθηκαν χωρίς άδεια, είτε γιατί μπήκαν στο γήπεδο έστω για να πανηγυρίσουν, είτε γιατί απλώς απέκρυψαν το πρόσωπο τους ίσως γιατι κρύωσαν και δεν θα μπορούν να το αποδείξουν, είτε γιατί ομαδικώς αναφωνούσαν ή τραγουδούσαν συνθήματα άσεμνου περιεχομένου, είτε γιατί κάποιος έκρινε το πηγαδάκι σου σαν συνάθροιση με σκοπό τη διάπραξη ποινικού αδικήματος, είτε ακόμα και γιατί απλώς υπάρχουν υποψίες ότι μετείχες σε πράξεις ή ενέργειες που συνιστούν αδίκημα.

Εάν η κάρτα φιλάθλου εφαρμοζόταν κανονικά κύριοι με όλα αυτά που έχετε ψηφίσει, τότε όλοι θα αποκλείονταν από τα γήπεδα, ή ακόμα θα φυλακίζονταν γιατί μπήκαν στο γήπεδο για οποιοδήποτε λόγο.

Ο κόσμος πρέπει επιτέλους να αφυπνίστει και να καταλάβει ότι μας θέλουν είλωτες.

Είναι καιρός όλα τα οργανωμένα σύνολα και οι διοικήσεις των ομάδων να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να παρθούν κάποιες αποφάσεις για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αποκαλείτε τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών χασικληδες, πρεζόνια, αλήτες, ρεμάλια, και το μόνο που μπορείτε να μας προσάψετε είναι μια δυο κατηγορίες για εξυβριση στα γήπεδα, και μεταφορά πυρσων και καπνογονων. Σιγά το έγκλημα!

Εσείς οι πολιτικαντηδες δηλαδή πως φοράτε ένα κοστούμι και μια γραβάτα κάνατε ξαφνικά αξία ή νομίζετε ότι ο λαός σας έχει σε μεγαλη υπόληψη;

Νομίζουμε πήρατε την απάντηση του κόσμου στις προηγούμενες εκλογές και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Οι περισσότεροι από τους μίσους κατηγορείστε για σκάνδαλα μεγατόνων, μίζες, δολοπλοκίες, παραπλάνηση του λαού μέσω δημαγωγίας, ψεύτικες υποσχέσεις, αποφυλακίσεις βιαστών, παιδεραστών, αδιαφορία σε μείζων θέματα όπως οι περίπτωσεις Ορέστης, Μαρί, Κούρεμα καταθέσεων, εκδόσεις διαβατηρίων σε εγκληματίες, περικοπές στα σώματα ασφαλείας της χώρας, κι άλλα πολλά που θα γεμίζαμε ολόκληρους σκληρούς δίσκους υπολογιστών.

Τελικά κύριοι ποιοι είναι τα πραγματικά ρεμάλια και εγκληματίες σε αυτό τον τόπο. Ο απλός οπαδός που πήγαινε κάθε σαββατοκύριακο στο γήπεδο για να ξεθυμάνει και να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο ή εσείς οι μασονοσυμμοριτες που ασελγειτε καθημερινά με τις πράξεις σας εις βάρος της κοινωνίας;

Υ. Γ ΠΛΉΡΗΣ κατάργηση της κάρτας οπαδου

Υ. Γ Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό

Υ. Γ Την ρετσινιά δεν σας τη σβήνει μία γραβάτα

Comments
To Top