ΑΝΤΡΕΣ

«Μετά από πολύ καιρό μόνο δυο ποδοσφαιριστές έχουμε στο ιατρικό δελτίο»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» για το παιχνίδι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά:

«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν μπορείς να πεις πολλά πριν από ένα τόσο παιχνίδι, σαφώς και η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι ένας αντίπαλος με ποιότητα και εμπειρία, έχουμε όμως και εμείς αυτά τα στοιχεία και στοχεύουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε», ανέφερε αρχικά για το ΑΠΟΕΛ.

Ποια τα αγωνιστικά δεδομένα; «Ρομπέρζ και Ψύχας είναι εκτός. Έπαιξε ρόλο η αποχή του Ρομπέρζ όμως ευελπιστούμε ότι θα είναι έτοιμος εν όψει της συνέχειας. Διαθέσιμος θα είναι και ο Ζελάγια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από πολύ καιρό, να πούμε πως μόνο δυο ποδοσφαιριστές έχουμε στο ιατρικό δελτίο».

Που πιστεύεις πως θα κριθεί το παιχνίδι; «Γνωρίζουμε ποια είναι τα δεδομένα, ρεαλιστικά. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό 90λεπτο. Απαγορεύονται τα λάθη. Αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος θα είναι πιο κοντά στη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για να φτάσουμε στη νίκη».

Θα επηρεάσει το ΑΠΟΕΛ το γεγονός ότι αγωνίστηκε χθες; «Ήμασταν στη θέση του ΑΠΟΕΛ άλλες χρονιές. Δεν παίζει ρόλο. Είναι ένα ντέρμπι, ομάδες με μεγάλα ρόστερ, με εμπειρίες και ξέρουν πώς να διαχειριστούν καταστάσεις. Δεν θεωρώ πως θα επηρεάσει το ΑΠΟΕΛ».

Ο κόσμος θα δώσει το παρών του στο γήπεδο; Πως πάει η προπώληση; «Σίγουρα θα έχουμε. Η προπώληση όμως είναι σε χαμηλά επίπεδα. Θα δείξει. Είναι πολύ πολύ χαμηλά τα νούμερα. Ο κόσμος είναι στη Λεμεσό είναι της τελευταία στιγμής».

Comments
To Top