ΑΝΤΡΕΣ

“Όταν η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο ο κόσμος έρχεται και εμείς τον πικράναμε”

Στο πλαίσιο του αυριανού(26/10) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ αυτό ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στη Λεμεσό. Παιχνίδια αμφίρροπά τριπλής παραλλαγής που δεν καθορίζονται από την αγωνιστική κατάσταση αλλά απ’ το πάθος που δείχνει η κάθε ομάδα. Εμείς βλέπουμε την δική μας ομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100% για να φθάσουμε στη νίκη».

Για τα προβλήματα και αν μπορεί να τα ξεπεράσει στο ντέρμπι: «Δεν έχουμε γίνει ομάδα της σειράς. Υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Ψύχας και ο Βασιλείου δεν θα προλάβουν και για τους Αντωνιάδη, Φακούντο και Βασιλείου θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Κάνουν προπονήσεις αλλά είναι άλλο να είσαι στις προπονήσεις και άλλο να είσαι έτοιμος να αγωνιστείς».

Για τον Φακούντο: «Όταν είσαι εκτός για μήνες δεν μπορείς να ακολουθείς με ίδια ευκολία το πρόγραμμα της προπόνησης. Είναι φυσιολογικό αυτό. Επίσης ο κάθε οργανισμός διαφέρει. Είναι πάντως σημαντική η απουσία του γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ελπίζουμε από αύριο ή απ’ την επόμενη εβδομάδα να τον έχουμε».

Για την εικόνα της ομάδας και αν μπορεί να γυρίσει το κλίμα: «Αρκετοί επιθυμούν να μην το γυρίσει ο Απόλλωνας, αλλά εμείς που ξέρουμε την ομάδα ξέρουμε πως θα το γυρίσει. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα που έπαιζε έτσι με την Αούστρια να μην μπορεί να κερδίζει τον Εθνικό Άχνας. Είχαμε τελικές και δεν σκοράραμε και αυτό ήταν πρόβλημα. Δώσαμε πάντως συγχαρητήρια στον Εθνικό και εμείς πρέπει να δουλέψουμε».

Για το αν ξεκίνησε η συζήτηση για τον Γενάρη: «Είμαστε σε πρώιμο στάδιο γιατί υπάρχουν πολλοί αγώνες μέχρι τότε και κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να δείξουν άλλα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς».

Για τον κόσμο: «Δεν πηγαίνει καλά η προπώληση ένεκα της απογοήτευσης, όμως είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας κομμάτι. Όταν η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο ο κόσμος έρχεται και εμείς τους πικράναμε».

Comments
To Top