ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στον Εθνικό

Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, ο Εθνικός σκόραρε και δυστυχώς φύγαμε με την ήττα από το Δασάκι. Ένα αποτέλεσμα που πλέον μας απομακρύνει αν και νωρίς από τους στόχους μας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ανέφερε ότι δεν μιλάμε για στόχους αλλά πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζόελ Μολ: Δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση παρά μόνο το σουτ στο γκολ του αντιπάλου. Ίσως να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Ζοάο Πέδρο: Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά, ενώ αμυντικά δεν είχε θέματα.

Ντιέγκο Αγκίρε: Ούτε ο Ισπανός μπήκε στην «εξίσωση» του παιχνιδιού αφού δεν είχε ούτε και μία καλή προσπάθεια.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Δεν δέχτηκε πίεση η αμυντική γραμμή και αναλώθηκε στην βοήθεια για οργάνωση του παιχνιδιού.

Έκτορ Γιούστε: Τα ίδια ισχύουν και για τον Γιούστε που στην περίπτωση του γκολ θα μπορούσε να αντιδράσει πιο δυναμικά.

Εστεπάν Σακέττι: Λίγα τρεξίματα και ελάχιστα κλεψίματα και χωρίς να συνεισφέρει στο οργανωτικό κομμάτι.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Προσπάθησε, είχε και δύο καλές στιγμές για γκολ αλλά ακόμα είναι μακριά από τον καλό του εαυτό.

Φώτης Παπουλής: Έδειξε διάθεση στα αρχικά στάδια του αγώνα αλλά η απόδοση του ακολούθησε φθίνουσα πορεία. Εκτός αυτών στάθηκε άτυχος στην ευκαιρία που βρήκε.

Γιάννης Γιαννιώτας: Το πρώτο κακό παιχνίδι του Γιαννιώτα στην ομάδα. Ούτε και μια προσπάθεια δεν είχε που να χρίζει σχολιασμού.

Εμίλιο Νσούε: Αγωνίστηκε αριστερό εξτρέμ και η μοναδική φορά που έγινε επικίνδυνος ήταν από λάθος και σε αυτήν έδειξε πως η θέση του είναι στην αμυντική διάταξη. Δεν μπορεί να πάει στο ένας εναντίον ενός, δεν συνεργάστηκε με Αγκίρε και αναλώθηκε σε φιλότιμες μεν αλλά χωρίς ουσία προσπάθειες.

Εμίλιο Ζελάγια: Δεν βοήθησε και δεν βοηθήθηκε. Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν χαμένος.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε για να πάρει μπάλα και να οργανώσει παιχνίδι αλλά δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του.

Αντριάν Σαρδινέρο: Πέρασε στην επίθεση για να πλαισιώσει τον Ζελάγια, αλλά δεν πρόσφερε πολλά. Αντιθέτως για ακόμη μια φορά έδειξε πως μπορεί μόνο στα δεξιά και σε ειδικές αποστολές.

Ιωάννης Πίττας: Ούτε ο Πίττας πρόσθεσε κάτι περισσότερο στο παιχνίδι από ότι ο προκάτοχος του.

Προπονητής: Παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1 με τον Παπουλή πίσω από τον επιθετικό, τον Νσούε αριστερό εξτρέμ σε ρόλο έκπληξη. Φανερό από τα πρώτα λεπτά πως δεν του βγήκε. Θα μπορούσε κάλλιστα να τον αλλάξει με τον Αγκίρε, αλλά επέμεινε στην αρχική λανθασμένη του σκέψη, όπως αποδείχτηκε. Ακόμα και την ώρα της αλλαγής, επηρεάστηκε από την τυχαία ευκαιρία του και τον άφησε στο παιχνίδι, βγάζοντας τον Γιαννιώτα που ναι μεν ήταν κακός αλλά είναι και από τους λίγους που με μια ενέργεια μπορεί να φτιάξει φάση.

Πέρασε Σαρδινέρο σαν δεύτερο φορ και όχι τον Καρ έστω για δέκα λεπτά, που ίσως με το φόρτωμα της περιοχής να γίνονταν κάποια λάθη του αντιπάλου.

Δυστυχώς δεν “άνοιξε” το πλάνο του και έμεινε στις αρχικές του σκέψεις για το παιχνίδι, που τον παγίδεψαν και τον οδήγησαν σε ένα μονότονο τρόπο παιχνιδιού. Θεωρώ πως ο Νσούε δεν μπορεί να αγωνίζεται μπροστά από την μεσαία γραμμή σε ομάδα που ψάχνει την νίκη. Επίσης ο Καρ θα μπορούσε να πάρει κάποιο χρόνο γεμίζοντας την περιοχή παρά ο Σαρδινέρο.

Υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ και επίσης έλλειψη στην φαντασία. Μπορεί να μην πρόσφεραν πολλά μέχρι τώρα αλλά Γκακπέ και ΠερέΙρα είναι από τους πιο ποιοτικούς μας ποδοσφαιριστές και πρέπει όσο πιο γρήγορα να μπουν στην εξίσωση, όπως και ο Καρ για να πάρει ανάσες ο Ζελάγια. Πιστεύω πως ο Σοφρώνης όπως και όλη η ομάδα ήταν σε κακή βραδιά και έκανε ένα κακό κοουτσάρισμα.

Πρέπει να ανοίξει το πλάνο του για να χωρέσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές και κατά την διάρκεια του αγώνα να είναι πιο ευέλικτος. Σίγουρα από τα βράδια που θα θέλει να ξεχάσει.

Comments
To Top