ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να το χαίρεστε το έκτρωμα που φτιάξατε!

Στους δύο τελευταίους αγώνες βλέπουμε έναν Απόλλωνα έκτρωμα μια ομάδα «εμετό» που προκαλεί αηδία και αναγούλα!

Απόψε θυμηθήκαμε τα «πέτρινα» χρονιά τότε που ο Απόλλωνας έχανε τα ντέρμπι στο ρελαντί από το ημίχρονο με παίκτες φοβισμένους, παθητικούς που από την αρχή του αγώνα είχαν αποδεχτεί μοιρολατρικά την ήττα που θα επερχόταν!

Σε αυτό το έκτρωμα που έχει φτιαχτεί κύριοι υπαίτιοι είναι η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής που έφερε στην ομάδα, πλην 2-3 εξαιρέσεων, παίκτες που ούτε απ’ έξω από το προπονητικό κέντρο δεν θα έπρεπε να τους επέτρεπαν να περνούν. Που έφερε έναν προπονητή «μούμια» εργοδοτών τας τον από την ανεργία που αμφιβάλλω πολύ αν μετά την απόλυση του, που σίγουρα δεν θα αργήσει, εργοδοτηθεί ξανά από άλλη ομάδα!

Παρά τα τεράστια λάθη που έχουν γίνει η ομάδα, ναι δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει, όμως δεν είναι τόσο άσχημη ομάδα όσο έδειξε τα 2 τελευταία παιγνίδια. Υπάρχει το υλικό για να συγκροτηθεί ένα δυνατό σύνολο που τουλάχιστον θα παίζει ένα αξιοπρεπές ποδόσφαιρο και θα μπορεί να διεκδικήσει τουλάχιστον την έξοδο στην Ευρώπη!

Και μια φιλική συμβουλή προς τον πρόεδρο. Ο κόσμος του Απόλλωνα δεν είναι μηδενιστής. Νιώθει ευγνώμων που αναλάβες σε πολύ δύσκολες εποχές και μας έκανες πάλι περήφανους Απολλωνίστες να διεκδικούμε πρωταθλήματα, έστω κι αν πάντα μέναμε με δυο «χείλη καμένα», να κατακτάμε κύπελλα και να αφήνουμε άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τις επιτυχίες της ομάδας μας.

Τα δυο τελευταία χρόνια, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, η ομάδα κατεβαίνει κάθε χρόνο επίπεδο κι αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού και μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν μπορούν να το διακρίνουν!

Αν πρόεδρε έχεις βάλει σκοπό, κάτι που απεύχομαι, να επαναφέρεις τον Απόλλωνα στο ίδιο ακριβώς επίπεδο από όπου τον παράλαβες το 2011-12, τότε βαδίζεις στον σωστό δρόμο και οι λόγοι και οι αιτίες βρίσκονται πολύ πλησίον σου και είναι οι «αυλοκόλακες» στους οποίους έχεις δώσει αξιώματα και αμείβεις αδρά αλλά σε έχουν αφήσει εκτεθειμένο ανεπανόρθωτα αλλά από εγωισμό αρνήσε να το παραδεχτείς.

Έστω και τώρα πάρε τις σωστές αποφάσεις μακριά από εγωισμούς για το καλό του Απόλλωνα μας.

Υ.Γ: Κάθε βδομάδα λίγες ώρες πριν τον κάθε αγώνα εμφανίζεται από το πουθενά και νέος τραυματισμός! Έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον! Δεν μας ενδιαφέρει ποιος φταίει! Απλά βρείτε τη λύση άμεσα! Φαντάζομαι κάποια λογική εξήγηση θα πρέπει να υπάρχει ή πάλι ίσως όχι;

Comments
To Top