ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Έφυγαν τρεις, ήρθαν δύο…

Η χθεσινή(9/9) πρόσληψη του νέου μας προπονητή και επίσημα Ιβάν Βουκομάνοβιτς αλλά και του βοηθού του Βλαντιμίρ Ρατένκοβιτς, ολοκλήρωσε το τεχνικό μας επιτελείο για τη φετινή σεζόν. Θυμίζουμε ότι με τον Σωφρόνη Αυγουστή αποχώρησαν ο βοηθός του Χρίστος Γερμανός και ο γυμναστής Ιωακείμ Ιωακείμ.

Στην ομάδα παρέμειναν οι Μικέλ Μπεντόγια που εκτελούσε χρέη βοηθού, όπως και ο Γιώργος Ελευθερίου που θα επωμίζεται το scouting. Όσον αφορά το ρόλο του γυμναστή θα αναλάβει ο Ζένιου, ο οποίος είναι και υπεύθυνος αποκατάστασης, ενώ στο πλάι του θα βρίσκεται ο γυμναστής Νικόλας Χριστοφόρου.

Πλέον όλα παίρνουν τον δρόμο τους, αφού ο νέος προπονητής μαζί με τον βοηθό του βρέθηκαν χθες στην προπόνηση, μίλησαν με όλους στην ομάδα και παρακολούθησαν την προπόνηση. Από σήμερα μπαίνουν στα δύσκολα για τον αγώνα του Σαββάτου(14/9) κόντρα στην Πάφο στις 20:00.

Την Τετάρτη θα αρχίσουν και οι επιστροφές στο Κολόσσι αφού επιστρέφουν οι διεθνείς. Θυμίζουμε ότι απουσιάζουν Βασιλείου, Παπουλής, Πίττας και Χάμπος με την Εθνική Κύπρου και οι Ενσούε, Σάλαι, Σελίμοβιτς και Κάρ.

Comments
To Top