ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

«Το Σωματείο μας τηρεί κατά γράμμα όλες τις συμφωνίες που υπογράφει…»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο μας σχετικά με την παραίτηση που προέκυψε της διοίκησης της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού εκφράζει τη λύπη του σχετικά με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος “Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ”.

Το Σωματείο μας τηρεί κατά γράμμα όλες τις συμφωνίες που υπογράφει  με εταιρείες που διαχειρίζονται τμήματα του σωματείου μας και το ίδιο αναμένει από τις εν λόγω εταιρείες. Ταυτόχρονα ενισχύει οικονομικά τα τμήματα αυτά στα πλαίσια που οι οικονομικές δυνατότητες του Σωματείου το επιτρέπουν, ενώ ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση της κλειστής αίθουσας “ΑΠΟΛΛΩΝ Αρένα” την οποία αρκετά από τα τμήματα μας  χρησιμοποιούν για προπονήσεις και αγώνες. Από εκεί και πέρα επαφίεται στο κάθε τμήμα να συγκεντρώνει τους οικονομικούς πόρους που χρειάζονται για την υλοποίηση του προϋπολογισμού που το ίδιο θέτει.

Το σωματείο μας δεν επιθυμεί την περαιτέρω διένεξη με την εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος γι’αυτό και καλούμε τους επικεφαλής της εταιρείας όπως κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Η πόρτα του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ είναι πάντοτε ανοιχτή για συζήτηση, μακριά όμως από εκβιαστικά πλαίσια.

Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού

Comments
To Top