ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν έχουμε άλλη σκέψη στο μυαλό μας εκτός από την πρόκριση»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε σήμερα(29/7) στον Super Sport fm 104.0 για όλα τα τρέχοντα ζητήματα με πρώτιστο θέμα τον επαναληπτικό κόντρα στη Σιάμροκ.

Αναλυτικά:

Για τον επαναληπτικό με την Σάμροκ: «Δεν έχουμε άλλη σκέψη στο μυαλό μας εκτός από την πρόκριση. Θα προετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές για να είναι πανέτοιμοι και θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός είναι μόνο ο Σακέτι. Θα δούμε μέσα στις επόμενες τρεις μέρες αν θα προκύψει κάτι και πως βαίνει η πορεία αποθεραπεία του Σελίμοβιτς. Είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του».

Θα έχει αλλαγές η εντεκάδα; «Αν μου έκανες αυτή την ερώτηση την Τρίτη ή την Τετάρτη θα σου απαντούσα. Υπάρχουν ακόμα προπονήσεις, άρα τα πάντα είναι πιθανά. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα έχοντας ισορροπία στο παιχνίδι μας από την αρχή μέχρι το τέλος».

Για την ενίσχυση: «Δεν υπάρχει κάτι μεταγραφικό. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Πέμπτης, είναι ματς χωρίς επιστροφή, διακυβεύεται η πορεία στην Ευρώπη. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου όλα θα είναι ανοικτά».

Comments
To Top