ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Ουδέν νεότερο…

Τίποτα δεν υπάρχει στον ορίζοντα για το θέμα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδα μας Βαλεντίν Ρομπέρζ, αυτό ανέφερε και σε χθεσινές(16/7) δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου. Όπως έχουν τα σημερινά δεδομένα ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός πλάνων της ομάδας μας και ακόμα δεν προέκυψε καμιά συνάντηση των δύο πλευρών, του ποδοσφαιριστή αλλά και της διοίκησης της ομάδας μας.

Ο Γάλλος αμυντικός δεν πήγε χθες(15/7) στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι και θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα. Καμιά νέα άδεια δεν δόθηκε και οι επόμενες μέρες θα καταδείξουν τι θα γίνει. Ως ιστοσελίδα αναφέραμε αρκετές φορές την άποψη μας, ότι καλό για την ομάδα μας θα ήταν να γεφυρωθεί το όποιο χάσμα υπάρχει και να επιλυθούν με διάλογο και συζήτηση οι διαφορές.

Από πλευράς ποδοσφαιριστή είναι εμφανές ότι δεν είναι εφικτό να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ ούτε δανεικός θα ήθελε να πάει σε κάποια ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει Κύπρο, αφού πρόσφατα απέκτησε και τα δίδυμα αγοράκια του. Το που θα καταλήξει η όλη υπόθεση κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Ορατό βέβαια είναι και το ενδεχόμενο να διαγραφεί από το ρόστερ ο Ρομπέρζ, αλλά η ομάδα μας να τον πληρώνει αν δεν τον αποδεσμεύσει.

Ευελπιστούμε όλα να καταλήξουν προς όφελος του Απόλλωνα μας και μόνο. Οψόμεθα…

 

Comments
To Top