ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Ματίας και Καρώ είδαν και απήλθαν, ας μείνει τουλάχιστον ο Πίττας!

Ήταν στις 30 Μαΐου όταν ο γράφων είχε γράψει συγκεκριμένο άρθρο και αναφερόταν στους τρεις, πλέον ένας έμεινε, δανεικούς μας ποδοσφαιριστές που θα επέστρεφαν στην ομάδα μας. Ο γράφων με όσα γνώριζε, είχε βγάλει το συμπέρασμα ότι κανένας από τους τρεις δεν θα έμενε στο ρόστερ της ομάδας μας για τη ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκίνησε, αν και η άποψη του ήταν και είναι ότι και οι τρεις μπορούσαν να ήταν βασικοί στην ομάδα!

Τότε κάποιοι βιάστηκαν να τον κρίνουν, να πουν ότι δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα άλλοι να βγάλουν ανακοινώσεις … Δεν θα σταθούμε σ΄αυτά αλλά και πάλι θα πούμε την προσωπική μας άποψη. Δεν είμαστε υπεύθυνοι μεταγραφών, ούτε θα γίνουμε αλλά ευελπιστούμε ότι ο μόνος από τους τρεις που πήρε την ευκαιρία του να απέδειξε σε όλους αυτό για το οποίο γράψαμε, ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Σήμερα(12/7) μια μέρα μετά το ιδανικό και όμορφο ξεκίνημα της ομάδας μας στην Ευρώπη, ο δεύτερος της παρέας ο Ανδρέας Καρώ συμφώνησε και επίσημα με την Ιταλική Λάτσιο και θα δοθεί στη Σαλερνιτάνα δανεικός, ενώ πριν μια εβδομάδα ο Ματίας Σπόλιαριτς, άνοιξε την πόρτα εξόδου και έφυγε για Λάρνακα μεριά αφού συμφώνησε με την ΑΕΚ.

Ο τρίτος της παρέας, αυτός που πήρε την ευκαιρία, έδειξε με το «καλημέρα» τι μπορεί να κάνει. Ο Ιωάννης Πίττας ήταν και πάλι άποψη μας ο κορυφαίος της χθεσινής αναμέτρησης πετυχαίνοντας μάλιστα και το εκπληκτικό τέρμα που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Θα τελειώσουμε το άρθρο μας όπως το προηγούμενο, ευελπιστούμε να γίνουν οι σωστές σκέψεις και να παραμείνει στην ομάδα μας τουλάχιστον ο Πίττας και να μην έχουμε τίποτα αναπάντεχο.

Τονίζουμε και πάλι ότι δεν επεμβαίνουμε στα θέματα μεταγραφών της ομάδας μας, άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς! Όλοι θα κριθούν και πάλι εκ του αποτελέσματος

Παρακάτω παραθέτουμε το άρθρο για το οποίο κάποιοι βιάστηκαν να μας κρίνουν:

Δεν θα είναι ούτε και του χρόνου!

Comments
To Top