ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στην Ομόνοια

Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα μας επανήλθε στις νίκες με την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στην Ομόνοια με 2-0, κάτι που δίνει ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη(17/4).

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

 

Μπρούνο Βάλε: Δεν χρειάστηκε πολύ ο Πορτογάλος, αν και είχε τις καλές του στιγμές σε κάποιες φάσεις και σε ένα τετ α τετ.

Ζοάο Πέδρο: Ασσίστ στο δεύτερο γκολ και γενικά μια καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Σωστός αμυντικά και καλό παιχνίδι επιθετικά.

Μάριος Στυλιανού: Σε πολύ καλά επίπεδα κυμάνθηκε η εμφάνιση του, που επανήλθε. Σωστές επεμβάσεις και μαρκαρίσματα και αρκετά ανεβάσματα στην επίθεση. Αν είχε καλύτερα τελειώματα ίσως έβαζε και το γκολ του. Συνέχισε από εκεί που έμεινε πριν τον τραυματισμό του.

Έκτορ Γιούστε: Μεστή εμφάνιση από τον Ισπανό, που έδωσε ηρεμία και νηφαλιότητα στην αμυντική γραμμή μετά από καιρό.

Βαχίντ Σελίμοβιτς: Πολύ καλή εμφάνιση και από τον νεαρό Σέρβο, που κράτησε σωστά την θέση του και έκλεισε τους χώρους στον κεντρικό άξονα.

Εστεπάν Σακέτι: Μάρκαρε σωστά και αναχαίτισε τις επιθέσεις του αντιπάλου. Στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

Κέβιν Μπρου: Λειτούργησε καλύτερα με Σακέτι και Μάρκοβιτς. Πήρε παιχνίδι πάνω του και είχε καλή απόδοση.

Σάσα Μάρκοβιτς: Πολύ καλός ο Σέρβος για ακόμη ένα παιχνίδι .Μάρκαρε, πίεσε και οργάνωσε παιχνίδι προσθέτοντας άλλη μια καλή εμφάνιση.

Αντρέ Σκέμπρι: Έδωσε ασσίστ, έπαιξε σωστά με την πλάτη και έσπασε παιχνίδι, αλλά είχε κάποια τελειώματα που δεν τα έκανε καθόλου καλά.

Αντριάν Σαρδινέρο: Καλός τακτικά ο Ισπανός, πήρε και προσπάθειες πάνω του που δεν είχαν όμως αίσιο αποτέλεσμα.

Εμίλιο Ζελάγια: Πολύ καλή εμφάνιση με γκολ και συμμετοχή σε αρκετές επιθετικές προσπάθειες. Πήρε ψυχολογία και αναμένουμε κι άλλα γκολ.

Πέτρος Ψύχας: Σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και «κλείδωσε» την νίκη. Έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και να πάρει κι άλλο χρόνο.

Μουσταφά Καραγιόλ: Πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει έστω και  την υστάτη, περιμένουν άπαντες να βάλει το «λιθαράκι» του.

Ντανίλο Σπόλιαριτς: Πέρασε στο τέλος για να κλείσει εντελώς τους διαδρόμους προς το τέρμα και βοήθησε έστω και για λίγο.

Προπονητής: 4-3-3 με σφιχτό κέντρο, χωρίς καθαρό δεκάρι κάτι που βοήθησε την ομάδα να παίξει μεστά και πειθαρχημένα. Σωστό διάβασμα του παιχνιδιού και καλή διαχείριση από τον Σοφρώνη που παρουσίασε μια μεσαία γραμμή που έκλεισε  χώρους και κέρδιζε μπάλες. Πέρασε αλλαγή τον Ψύχα που σκόραρε ξανά, έδωσε χρόνο σε Καραγιόλ και Ντανίλο. Καλό κοουτσάρισμα σε ένα πολύ δύσκολο ψυχολογικά παιχνίδι.

Comments
To Top