ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Το ανακοίνωσαν οι Τσέχοι, έρχεται Κύπρο!

Ο Μίλαν Κερμπρ πρέπει να θεωρείται και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, καθώς η Σλόβαν Λίμπερετς ήδη ανακοίνωσε τη συμφωνία.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τσέχικου συλλόγου ο τεχνικός διευθυντής της Σλόβαν, Zdeněk Koukal ανέφερε, «οι δύο συλλόγοι συμφώνησαν ήδη για τη μετακίνηση του Μίλαν, έμειναν μόνο τα διαδικαστικά. Ευχαριστούμε τον Μίλαν για όλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον νέο του σύλλογο».

Δηλώσεις έκανε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που ανέφερε:

«Θα πάω να παίξω ποδόσφαιρο εκεί, και θέλω να προσαρμοστώ όσο πιο σύντομα γίνεται και να βοηθήσω την ομάδα. Αρχίζουμε στις αρχές Ιανουαρίου, οπότε δεν θα είναι εύκολο για εμένα. Η πρώτη επαφή έγινε πριν έξι μήνες, όταν παίξαμε φιλικό με τον Απόλλωνα και κερδίσαμε 4-0. Μάλλον τους άρεσα γιατί με ενημέρωσαν μετά το παιχνίδι. Δεν έγινε η μεταγραφή τότε, αλλά ο Απόλλωνας επέστρεψε. Ταξιδεύω για Κύπρο ξανά στις 28 Δεκεμβρίου, και θα πω αντίο στην οικογένεια μου».

Ο Κερμπ ανέφερε επίσης τι του είπε ο συμπατριώτης του ο Φόλπρεχτ που αγωνίζεται στην Πάφο, «μου πρότεινε την Κύπρο ο Φόλπρεχτ. Είναι και αυτός εκεί με την οικογένεια του και είναι πολύ ικανοποιημένος. Τον συνάντησα όταν ήμουν στην Κύπρο πριν τα Χριστούγεννα. Το Σάββατο η Πάφος έπαιξε με τον Απόλλωνα και ο Φόλπρεχτ ήταν τραυματίας οπότε είδαμε το παιχνίδι μαζί από την κερκίδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Σλόβαν για την στήριξη, αλλά και όλη την ομάδα. Εύχομαι σε όλους καλές διακοπές. Ήμουν χαρούμενος εδώ και με τη σύζυγο μου έχουμε αρκετούς φίλους εδώ. Καλύτερο μου ματς με τη φανέλα της Σλόβαν ήταν το εντός έδρας ντέρμπι με τη Γιάμπλονετς, το φθινόπωρο του 2017 όπου κερδίσαμε με 4-1. Έκανα χατ-τρικ, το ματς ήταν εξαιρετικό και θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

 

 

Comments
To Top