ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ας τραβηχτούν «αυτιά» επιτέλους!

Με τους τόσους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών μας το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε αυτή τη δεδομένη στιγμή είναι να δέχονται οι ποδοσφαιριστές μας αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες είτε για διαμαρτυρίες είτε για αχρείαστα και επιπόλαια φάουλ που θα μειώνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές του προπονητή μας στον πάγκο.

Επειδή αυτό το θέμα των αδικαιολόγητων καρτών έχει ξεκινήσει από την αρχή του πρωταθλήματος και δεν έχει παρατηρηθεί καμία απολύτως πρόοδος καιρός είναι νομίζουμε να τραβηχτούν κάποια αυτιά από τους υπευθύνους γιατί το κακό έχει παραγίνει και κάθε παιγνίδι πλέον είναι κομβικό και δεν υπάρχει καμία πολυτέλεια να χάνουμε ποδοσφαιριστές κλειδιά για τέτοιους λόγους!

Απλά αναφέρουμε ότι Χάμπος και Βασιλείου είναι στο όριο καρτών, ενώ με 10 ακόμη συνολικά αγώνες για να τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σχεδόν οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής μας δεχτεί κίτρινη κάρτα από δω και πέρα θα βρίσκεται στο όριο!

Ας τραβηχτούν επιτέλους κάποια αυτιά ποδοσφαιριστών γιατί και η μικρότερη λεπτομέρεια πλέον θα μετρά από δω και πέρα και δεν είμαστε υπερβολικοί!

Comments
To Top